Мама і тато були в повному жаху, коли їх малюк какав на демонстраційний унітаз B&Q, а тато здригнувся після того, як йому довелося діставати какашки з дна фіктивного туалету.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Каз Оуен і Арон Ахтар вирушили в поїздку в B&Q в Гластонбері, коли їх маленький хлопчик прийняв бутафорський унітаз за справжній.

Переляканому Арону довелося дістати екскременти з унітазу, а збожеволілий тато вивуджував екскременти свого сина з фіктивного унітазу, кривлячись, коли його рука опускалася в унітаз.

Пара пішла на Facebook, щоб поговорити про веселу помилку після того, як малюк закінчив свою туалетну кімнату.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Магазин B&Q: фото
Магазин B&Q: фото

Повідомлення Caz у Facebook показало, що вона відвела погляд від сина J всього на секунду, коли він вирішив, що пора в туалет.

Каз написала: "Не можу повірити в те, що сталося. Джей дуже сильно покакав в одному з виставкових туалетів B&Q. тільки зайшов за білизняною мотузкою, обернувся, а Джей сів на один з унітазів. Побіг сказати, злазь, але було занадто пізно".

Мама каже, що вийшла з магазину за миючими засобами, але, повернувшись, виявила, що Джей все ще сидить на троні і закінчує свої справи.

Каз продовжувала: "Я пішов за вологими серветками і повернувся до нього, який все ще сидів там, тому що йому "потрібно було закінчити", і чоловік не знав, що ще робити".

Арон Ахтар повинен був забрати екскременти свого сина з туалету-вітрини
Арон Ахтар повинен був забрати екскременти свого сина з туалету-вітрини

Пост Facebook, який зараз вийшов вірусним, показав, як дрімаючий тато потягнувся за фекаліями свого сина, а працівник магазину знайшов веселу сторону ситуації разом з десятками тисяч у додатку для соціальних мереж.

Каз додала: "Молодий продавець не міг перестати сміятися, але також повністю проігнорував ситуацію, не звинувачуйте хлопця".

Нагадавши, орангутанг мало не зламав хлопця в зоопарку.