Чоловік стверджує, що зазнав нападу кровоссального інопланетного морського монстра, який переслідував його з води на сушу в жахливому оповіданні про морську міногу.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Морська мінога може бути просто одним з найжахливіших тварин, що мешкають під водою, оскільки одна людина стверджує, що піддався нападу цієї істоти на суші.

Літо знаменує сезон нересту кровосисних монстрів, які використовують свою химерну мову, щоб зануритися в тіло здобичі, щоб вона могла розріджувати свої тканини і харчуватися за бажанням.

Як тільки морська мінога відкриває свою потужну присоску, рот, наповнений численними круговими рядами рогоподібних зубів, стає чітко видно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Морська мінога, як повідомляється, переслідувала людину на суші
Морська мінога, як повідомляється, переслідувала людину на суші

"Сила цієї присоски також робить морську міногу такою смертоносною у Великих озерах", - сказав експерт Марк Гаден.

Незважаючи на те, що у неї не було ніг і її часто плутали з вугром, мінога нібито напала на людину в річці і продовжувала переслідувати його на суші.

Чоловік на ім'я Джон Льюїс так прокоментував відео, опубліковане CBC: "Більшу частину свого дитинства я провів на риболовлі і бачив більше, ніж мені доводилося, морської міноги. Незважаючи на те, що в цій статті стверджується, що вони не подорожують по суші, у мене дійсно був один, який переслідував мене приблизно в 1-2 футах від води на березі ... Я блукав по воді, коли він погнався за мною. Дуже потворна істота!"

Морська мінога, як повідомляється, переслідувала людину на суші
Морська мінога, як повідомляється, переслідувала людину на суші

Директор зі зв'язків з громадськістю комісії з рибальства Великих озер США і Канади говорить, що поки морські міноги концентруються на нересті, їх травна система відключається.

Нагадавши, рибалка здивував мережу своїм унікальним уловом.

Як раніше повідомляв портал "Знай", чоловіки зловили величезного 600-кілограмового монстра з води.