Китайський телескоп Sky Eye стежить за далеким космосом з 2020 року, і його величезні приймачі тепер вловлюють надзвичайно чутливі частоти за межами нашого Всесвіту.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Китайський Sky Eye - величезний сферичний телескоп з 500-метровою апертурою. Він почав працювати тільки в 2020 році, але вже повідомив про три сигнали з-за меж нашої планети.

Ця східноазіатська країна оголосила, що офіційно почала пошуки позаземного життя три роки тому, оскільки уряди всього світу починають серйозно ставитися до повідомлень про інопланетян і НЛО, а Пентагон недавно почав розслідування.

Китайське державне новинне видання Science and Technology Daily швидко видалило свій звіт зі списку знахідок з невідомої причини, але не раніше, ніж він набув широкого поширення в Інтернеті.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Всесвіт
Всесвіт

Проект Sky Eye використовує вузькосмугові електромагнітні сигнали, які дозволяють вченим захоплювати надзвичайно чутливі частоти з інших планет.

Він розміром приблизно з 30 футбольних полів і може бачити колосальні 11 мільярдів світлових років у космосі.

Проекту була потрібна така велика територія, що для його побудови довелося зруйнувати село з населенням 65 осіб.

Урядові чиновники також вигнали 9000 місцевих жителів з сусідніх сіл, щоб вони могли мати радіус трьох миль навколо свого телескопа.

Експерти кажуть, що проект може бути найкращим шансом для людства знайти докази існування інопланетного життя.

Китайський телескоп, gizchina
Китайський телескоп, gizchina

Професор Чжан Тунцзе, головний науковий співробітник багатомільйонної схеми, сказав, що вони вловили «кілька вузькосмугових електромагнітних сигналів».

Раніше він хвалився, що Китай "ймовірно, першим виявить інопланетне життя", хоча у Заходу більше досвіду, "наш телескоп може виявляти те, що їх телескопи не можуть".

Нагадавши, у мережі з'явилися чутки про те, що НЛО відключив ядерну зброю на Землі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали самий чіткий знімок НЛО.