"Спеціаліст з плаценти" виготовляє різні продукти з використанням тимчасового органу плода - від смузі і пігулок до химерних творів мистецтва, присвячених пологів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»
Вірджинія Меддок, дієтолог з Сіднея, наповнює орган мигдальним молоком, замороженими фруктами, порошком матчу і меленим лляним насінням, щоб приготувати напій.
Вона сказала 7Life: "Деякі мами записують набагато більше енергії [від вживання плаценти], майже як після кави еспресо. Це також може допомогти поліпшити ваш настрій і запобігти післяпологовій нудьзі і збалансувати гормони".
Мати двох дітей також виготовляє різні інші продукти з використанням плаценти і працювала з більш ніж 400 жінками.
Вона використовувала її для настоювання горілки і додавала в капсули, які можуть вживати мами.
Хоча це може здатися божевільною концепцією, такі знаменитості, як Кім Кардашян, в минулому просували таблетки плаценти.
Вірджинія сказала: "Після цього я точно побачила величезне зростання бізнесу".
Вона не просто використовує плаценту для споживання.
"Якщо я притискаю плаценту до полотна, це може дати їм відбиток, щоб залишити його або повісити вдома".
Хоча споживання плаценти в даний час більш поширене, деякі медичні експерти застерігають від цього.
Доктор Сара Теджасукмана розповіла 7News: "Протягом століть жінки ковтали плаценту в самих різних формах. Заявлені переваги включають фізичні, такі як поповнення рівня заліза, і психологічні, такі як зниження ризику післяпологової депресії. На жаль, немає наукових доказів користі. І навпаки, є докази ризику".
Нагадавши, у мережі показали небезпечну рослину, яка залишає жахливі опіки.