У мережі з'явилася свіжа і неймовірна інформація про культовий Всесвіт «Гри престолів». Стало відомо, що нова компанія НВО вже почала працювати над новим серіалом про всіма улюбленого Джона Сноу.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі "MDK", яка відповідає інформації в Google.

"HBO працює над продовженням «Гри престолів» про Джона Сноу. Кіт Харінгтон готовий повернутися до своєї ролі, проте спочатку серіалу повинні дати «зелене світло». Якщо проект схвалять, це буде перший спін-офф, що продовжує сюжет «гри престолів». Чи зможуть зробити гірше останнього сезону?", - повідомляється в популярному месенджері.

Скріншот з Telegram
Скріншот з Telegram

Варто відзначити, що якщо пошукати інформацію в Google, то можна знайти досить цікаві подробиці, в яких повідомляється про те, що компанія HBO дійсно запустила у виробництво новий серіал у Всесвіті «Ігри престолів».

Популярні новини зараз
Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку
Показати ще

Скріншот інформації в Google
Скріншот інформації в Google

"За даними The Hollywood Reporter, компанія HBO запустила у виробництво новий серіал у Всесвіті «Гри престолів». Він продовжить історію улюбленця фанатів Джона Сноу після подій оригінального шоу. До своєї ролі повинен повернутися Кіт Харінгтон, а будь-яких сюжетних подробиць поки немає", - повідомляється в соціальній мережі.

Нагадавши, у мережі з'явилася інформація про те, що злочини в метавсесвіті можуть каратися, як справжні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі назвали останні головні події пов'язані з Netflix.