10-річна дівчинка була на ночівлю в будинку своєї подруги, коли вони побачили відео TikTok. Невинне час проводження закінчилося не дуже приємним чином.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

У "нормально розсудливої" дівчини був "дивний" момент, коли вона розпорошила дезодорант прямо на шкіру рук, "по суті, обморозивши себе", за словами її розгніваної мами.

Подруга дівчини пішла першою, розпорошивши балончик всього на кілька секунд, перш ніж інший учень 5-го класу зробив таку ж спробу.

Друга школярка тримала балончик всього в дюймі від її ніжної шкіри, і розпорошувала протягом приблизно 10 секунд.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Опіки від дезодоранту: фото
Опіки від дезодоранту: фото

Її налякана мама сказала: "10 секунд дурниці залишили її з двома роками болю".

Після спроб впоратися з опіком і болем будинку в Хартфордширі протягом перших 24 годин сім'я опинилася в лікарні на наступний день.

Лікар направив їх в пластичну бригаду і сказав, що рани, ймовірно, повністю заживуть від 18 місяців до двох років, додавши, що дівчинці може знадобитися пластична операція.

Опіки від дезодоранту: фото
Опіки від дезодоранту: фото

Мама трьох дітей сказала: "Вони просто бавилися банкою з дезодорантом. Я не могла повірити, коли побачила її руки, Я не знала, сміятися мені чи плакати. Вона фактично відморозила себе. Спочатку це зробила її подруга, але не так довго, а потім вона спробувала. Це був такий шок, тому що зазвичай вона така розумна маленька дівчинка, у неї ніколи не буває проблем, її не потрібно постійно вичитувати. Вона просто втратила здоровий глузд".

Опіки від дезодоранту: фото
Опіки від дезодоранту: фото

39-річна мама додала, що літо її дочки зіпсовано, так як вона не може вийти на сонце з обпаленими руками або стрибнути в басейн.

Нагадавши, маленька дівчинка залишилася в опіках після контакту з жахливою квіткою.