Телескоп НАСА ідентифікував планети за слабкими провалами в зоряному світлі, коли вони рухалися навколо свого Cонця, і астрономи кажуть, що обидві планети більші за Землю.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Ця унікальна система з декількома планетами знаходиться на відстані 33 світлових роки. Це говорить, що вона є однією з найближчих відомих до нашої Сонячної системи.

Обидві планети більші за Землю, обертаються навколо червоного карлика, і можуть бути домом для інопланетних видів.

Астрономи з Інституту астрофізики і космічних досліджень ім. Кавлі при Массачусетському технологічному інституті виявили їх, коли вони проходили між нами і їх зіркою під час їх орбіти.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Прибульці
Прибульці

Мішель Кунімото з Інституту сказала: "Обидві планети в цій системі вважаються одними з кращих об'єктів для вивчення атмосфери через яскравість їх зірки. Чи є навколо цих планет багата летючими речовинами атмосфера? І чи є ознаки присутності води або вуглецю? Ці планети - фантастичні випробувальні полігони для таких досліджень. Кожна планета, яка обертається навколо зірки, матиме невелике гравітаційне тяжіння до неї. Те, що ми шукаємо, — це будь-який незначний рух цієї зірки, яке може вказувати на те, що її тягне об'єкт планетарної маси".

Телескоп НАСА ідентифікував планети за слабкими провалами в зоряному світлі, коли вони рухалися навколо свого Сонця.

Дві нові суперземлі були помічені всього в 33 світлових роках від Землі
Дві нові суперземлі були помічені всього в 33 світлових роках від Землі

Два шлобуси були названі HD 260655 b і HD 260655 c.

Нещодавня стаття доктора Майкла Вонга з наукового Інституту Карнегі та доктора Стюарта Бартлетта з Каліфорнійського технологічного інституту стверджує, що чужорідні цивілізації вимирають, перш ніж вони зможуть зв'язатися з Землею.

Нагадавши, Китай виявив дивовижні сигнали з глибини космосу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", НЛО був виявлений на ювілеї королеви Великобританії.