У принца Вільяма, якому у вівторок, 21 червня, виповнилося 40 років, також є улюблена їжа на винос, над якою він любить насміхатися під час перегляду таких серіалів, як «Гра престолів» і «Батьківщина».

Дану новину розмістили на порталі «DailyStar»

Публіці були представлені найважливіші моменти життя Вільяма, від розпаду його батьків і трагічної смерті його мами, принцеси Діани, до його одруження на Кейт Міддлтон і того, що він сам став батьком.

Можливо, улюбленець королівської сім'ї в світі, спадкоємець престолу відомий своєю витонченістю і непохитною холоднокровністю, через що багато хто порівнює його з королевою.

Але чи знаєте ви, що одного разу вона, як повідомляється, думала, що молодий принц "вийшов з-під контролю"? А його власна мама навіть назвала малюка "святим жахом".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Зі своєю улюбленою мамою принцесою Діаною і братом принцом Гаррі
Зі своєю улюбленою мамою принцесою Діаною і братом принцом Гаррі

Принц Вільям ставив тренди з моменту свого прибуття - він був першим майбутнім спадкоємцем престолу, що народився в лікарні.

Це поклало початок новій традиції, коли принц Гаррі і всі троє дітей Вільяма і Кейт народилися в крилі Ліндо лікарні Святої Марії в лондонському районі Паддінгтон.

Як пише Тіна Браун у своїй книзі про королівську сім'ю, королева поскаржилася принцу Філіпу, що малюк Вільям «вийшов з-під контролю».

А після повернення з турне по Канаді в 1983 році сама принцеса Діана зізналася, що Віллс перетворився на «священний жах — метався, натикаючись на столи і лампи, ламаючи все на виду».

Принц Вільям, скріншот: Youtube
Принц Вільям, скріншот: Youtube

Дуже цікаво те, що у принца Вільяма така ж унікальна риса обличчя, як у хлопчика-чарівника Гаррі Поттера — те, що він називає «шрамом Гаррі Поттера» над лівим оком.

"Я називаю це таким чином, тому що іноді він світиться, і деякі люди це помічають, а іноді взагалі не помічають", - сказав принц Вільям BBC Newsround.

Це сталося після аварії в 1991 році, коли він грав у гольф з приятелем.

У принца Вільяма шрам над лівим оком
У принца Вільяма шрам над лівим оком

"Ми були на галявині для гольфу, і наступне, що ви знаєте, було айроном сімки, і воно з'явилося з нізвідки і вдарило мене по голові", - згадував він.

Нагадавши, на сина принца Гаррі напав неадекватний чоловік.

Як раніше повідомляв портал "Знай", принц Гаррі намагався піти на контакт з братом Вільямом.