Технічний мільярдер і потенційний майбутній власник Twitter Ілон Маск був відкинутий своєю дочкою, яка змінила ім'я, щоб відобразити свою нову стать, а також розкритикувала свого батька.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Раніше відома як Ксав'єр Олександр Маск, нові документи показують, як вона змінила своє ім'я, тому що не хоче «жити з моїм біологічним батьком або мати з ним будь-які стосунки».

Нове ім'я було відредаговано з міркувань безпеки, але в новому свідоцтві про народження вказані її нова гендерна ідентичність і ім'я, з яких видалено прізвище «Маск».

Зміна була внесена до Верховного суду округу Лос-Анджелес в Санта-Моніці, коли їй виповнилося 18 років.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У новому свідоцтві про народження з її імені видалено слово "Маск"
У новому свідоцтві про народження з її імені видалено слово "Маск"

Її мати - Джастін Вілсон, яка була одружена з Маском до 2008 року.

У минулому Маск робив суперечливі коментарі, що стосуються транс-спільноти.

У 2020 році він твітував: «я абсолютно підтримую транссексуалів, але всі ці займенники є естетичним кошмаром».

Нещодавно Маск пожартував, що він "вносить свій внесок" в уповільнення зниження народжуваності серед американських жінок.

Нещодавно він відправився в Твіттер, щоб обуритися "демографічною катастрофою" рівня народжуваності в США за останні 50 років, і похвалився, що "я роблю свою частину роботи".

Ілон Маск
Ілон Маск

Генеральний директор SpaceX поділився графіком у своєму обліковому записі в Твіттері, який показав, що коефіцієнт фертильності жінок в США впав з 3,5 в 1960 році до менше 1,5 в 2020 році.

Графік був опублікований в твіті: "Рівень народжуваності в США був нижче мінімально допустимого рівня протягом 50 років".

Маск продовжив серію твітів на цю тему, додавши, що «чим багатша людина, тим менше у нього дітей».

Але стверджував: "Я рідкісний виняток".

Нагадавши, Ілон Маск програв сутичку з сайтом відеоігор.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ілон Маск зробив тривожну заяву.