Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

Як зазначає експерт, хоч і Меланшон, і Ле Пен засудили вторгнення російських військ в Україну, але після президентських виборів 2022 року їх критикували, а позиції обох політиків назвали «пропутінськими». Зокрема, він нагадує, що Ле Пен незгодна з нафтовим та газовим ембарго, що підтримав уряд Франції.

«Але сам Еммануель Макрон стверджує, що бачить в обох своїх супротивниках – Жан-Люку Меланшону та Марін Ле Пен – «проект безладу та підпорядкування» Росії», - каже Олів'є Ведрін.

Загалом, повідомляє він, після цих парламентських виборів іноземні ЗМІ писали про «історичну невдачу» президента Макрона і про те, що без більшості йому буде складно керувати Парламентом.

«Франція стає некерованою, а це єдина ядерна держава в Європейському союзі», - підкреслює Олів'є Ведрін.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На його думку, такі результати парламентських виборів можуть вплинути на ставлення Франції до війни в Україні та підтримки держави. Проте, розмірковує експерт, зараз у французького уряду зміняться пріоритети: більше уваги приділятимуть проблемам внутрішнього управління, а російсько-українська війна відійде на задній план.

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, що ненависть до українців у росіянах накопичувала їхня державна пропаганда.

Також Знай.ua писав про те, що Пономарьов розповів, наскільки сьогодні у росії можливий переворот.