Королівський коментатор Даніела Ельзер сказала, що, на її думку, різниця між зображеннями королеви зараз і рік тому «викликає занепокоєння», враховуючи, що вона продовжує пропускати ключові події.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Після того, як в минулий четвер (16 червня) були опубліковані зображення зустрічі Її Величності з Маргарет Бізлі, губернатором Нового Південного Уельсу в Австралії, Королівський коментатор Даніела Ельзер сказала, що її зовнішній вигляд викликає «стурбованість».

Ельзер порівняла знімки зі знімками королеви, зробленими рівно рік тому, коли вона була одягнена в той же жовту сукню і зустрічалася зі Скоттом Моррісоном, тодішнім прем'єр-міністром Австралії.

Королівська сім'я на ювілеї Єлизавети II: скрін ютуб
Королівська сім'я на ювілеї Єлизавети II: скрін ютуб

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У статті для news.com.au Ельзер зазначила, що 96-річна королева виглядала «більш сутулою», набагато схудла і «зіщулилася».

Вона сказала: "Як все стало так погано і так швидко? Як через рік ми побачили, як королева перестала кататися на конях, вигулювати своїх собак і їздити на своєму Range Rover, а тепер, як повідомляється, іноді використовує інвалідне крісло? Фотографія, зроблена в четвер, показує, що Її Величність, здавалося б, зникає на наших очах, і все ж Букінгемський палац намагається дотримуватися своєї все більш втомленої лінії "тут нема на що дивитися"".

Елизавета ІІ instagram.com/theroyalfamily
Елизавета ІІ instagram.com/theroyalfamily

Ельзер також висловила стурбованість з приводу того, що королева упустила те, що «раніше вважалося не підлягає обговоренню подією».

Примітно, що в травні вона відмовилася від участі в державному відкритті парламенту вперше майже за 60 років, коли палац послався на «епізодичні проблеми з мобільністю», а принц Чарльз втрутився.

Також нещодавно королева не з'явилася в собор Святого Павла на службу подяки під час святкування її платинового ювілею.

Нагадавши, на ювілеї королеви Великобританії були помічені дивні об'єкти в небі.