Шокуюча відеозапис показує, як Річард Кокс, заарештований за підозрою в зберіганні незаконного вогнепальної зброї, безпорадно просувається вперед в перегородку автомобіля.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Відеозапис показує, як Річард Кокс в наручниках безпорадно штовхається вперед головою після того, як автомобіль різко зупинився.

Інцидент означає, що зараз він бореться за своє життя в лікарні, і, крім того, що він паралізований нижче грудної клітини, йому доводиться використовувати трубку, щоб дихати.

Кокса доставили в поліцейське управління Нью-Хейвена поліцейські в американському штаті Коннектикут 19 червня, коли він був заарештований за підозрою в зберіганні незаконної вогнепальної зброї.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Річарду Коксу не була надана медична допомога під час обробки в поліцейській дільниці
Річарду Коксу не була надана медична допомога під час обробки в поліцейській дільниці

На відео видно, як офіцер Оскар Діас запитує Кокса, що сталося після того, як він зупинив фургон, щоб перевірити його.

Потім Кокс неодноразово пояснює, що він не може рухати своє тіло, і після виклику швидкої допомоги Діас продовжував рухатися в штаб-квартиру поліції.

Потім кілька офіцерів наполягали на тому, щоб Кокс вийшов з фургона, і після того, як він відповів: «Якщо вам потрібно тягнути мене, робіть те, що ви повинні робити». Вони продовжили витягувати його за ногу.

Кадри показали, як Річарда в наручниках заштовхнули у відсік для ув'язнених фургона
Кадри показали, як Річарда в наручниках заштовхнули у відсік для ув'язнених фургона

Один з офіцерів згодом кілька разів наказав Коксу сісти, оскільки він сидів в інвалідному візку, а його голова балансувала на плечі.

Не отримавши медичної допомоги під час обробки, Кокса потім протягнули по підлозі камери зі скутими наручниками ногами, оскільки деякі офіцери звинуватили його у вживанні наркотиків і алкоголю.

Про стан свого клієнта адвокат Кокса Бен Крамп сказав: "Він паралізований нижче грудної клітини і змушений використовувати дихальну трубку — якість його життя назавжди погіршилась".

Річард Кокс паралізований нижче грудей і змушений користуватися трубкою, щоб дихати
Річард Кокс паралізований нижче грудей і змушений користуватися трубкою, щоб дихати

Крамп в минулому представляв сім'ї Джорджа Флойда, Бреонни Тейлор і Трейвона Мартіна, а тепер закликає до справедливості, заявивши, що Кокс піддався жорстокому поводженню без причини.

Нагадавши, сотні підлітків залізли в дорогий особняк і влаштували там масову бійку.

Як раніше повідомляв портал "Знай", жінка постала перед слідством за те, що з'їла домашнього хом'яка на відео.