Деякі люди зафіксували момент удару і зняли на камеру тривожний глухий звук, а пошкоджене судно було відкликано для ремонту.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Судно Norwegian Cruise Line, на борту якого знаходилися 2000 пасажирів, прямувало до льодовика Аляски, перш ніж зробити розворот після зіткнення з айсбергом в суботу (25 червня).

Як повідомляє Daily Mirror, багато хто на борту в той час спали і не знали про події зовні. Але інші зняли момент з тривожним стуком на камеру.

На щастя, ніхто не постраждав, і корабель пришвартувався в місті Джуно на Алясці, де фахівці-дайвери оцінили збиток і рекомендували судно повернутися в Сіетл для ремонту.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Пасажири корабля говорили про свій жах з приводу жахливого інциденту, оскільки Алісія Амадор сказала Імперії Джуно, що це був «жахливий досвід».

Зіткнення з айсбергом: скрін з відео
Зіткнення з айсбергом: скрін з відео

Вона сказала: "Весь човен повністю зупинився від удару", перш ніж додати, що айсберг був "розміром причепа".

Джейсон Ньюман також був на круїзі і сказав: "Корабель сильно трясло. Ви могли відчути удар, а потім він нахилився".

Представник Norwegian Cruise Line повідомив Cruise Hive: "25 червня 2022 року під час переходу до льодовика Хаббард на Алясці Norwegian Sun був оповитий густим туманом, що обмежило видимість і призвело до того, що судно зіткнулося з гроулером".

Корабель все ще був «повністю в робочому стані» і прямував назад в Джуно, Аляска, для «оцінки», повідомила компанія Norwegian Cruise Line.

Нагадавши, кран впустив контейнер з небезпечним газом прямо на корабель.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли про знайдений потонулий підводний човен і награбовані нацистські скарби.