21-річна Холлі Моффатт вирушила до TikTok, щоб поділитися своїм шоком після того, як дізналася, що Земля не ідеально кругла.

Цю публікацію розмістили на порталі "DailyStar"

Користувачі TikTok були в шоці, коли дізналися, що Земля не є ідеальною сферою.

Холлі Моффат, 21 рік, скористалася додатком, щоб поділитися своїм здивуванням після того, як вона шукала в Google реальну форму нашої планети.

У відео, яке набрало понад 826 000 лайків, Холлі сказала: «Як після 21 року життя на цій планеті я тільки зараз дізнаюся, що форма Землі не просто ідеально кругла? Мій мозок вибухнув».

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Скрін поста в ТікТок
Скрін поста в ТікТок

У той час як деяким людям може здатися очевидним, що космічний камінь, на якому вони живуть, не буде ідеальною сферою, інші відчували, що їхні підручники з природничих наук збрехали їм.

Один користувач написав: "Вибачте, але що".

Інший додав: "Я подумав, що, мабуть, це не так, але нас цього навчають".

Третій сказав: "Ні, я відмовляюся вірити, що ми не ідеально круглі".

Скрін поста с планетою Земля
Скрін поста с планетою Земля

Але навіть сама Холлі сказала, що було б розумно, якби він не був ідеально круглим, оскільки вона підписала кліп: «Начебто це має сенс, але це також не має жодного сенсу».

Люди, що виникли всього близько 300 000 років тому, все ще є відносно новою формою життя, що з'явилася на сцені тільки після того, як багато інших видів вже давно вимерли.

Нагадаємо, у мережі з'явилися цікаві теорії щодо іншого життя у нашій Сонячній системі.