Баба Ванга зробила кілька неймовірних передбачень, включаючи теракт у Нью-Йорку 2001 року, і, схоже, справдилися ще два.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Екстрасенс прославилася подібно до віщуна Нострадамуса своїми сумно відомими передбаченнями про те, що відбудеться в майбутньому.

Схоже, деякі з цих передчуттів відбуваються зараз по всьому світу, пише Lad Bible.

На 2022 рік вона передбачила, що кілька азіатських країн та Австралія постраждають від «інтенсивних нападів повеней».

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

І, схоже, це справдилося, оскільки на початку цього року деякі райони Австралії були затоплені сильним дощем. Повінь викликала масову евакуацію.

Баба Ванга також припустила, що міста страждатимуть від нестачі води внаслідок посухи. Це також відбувається зараз у Європі.

Вид на Ла-Маддалена міст через пересохлу річку Серкіо, Італія
Вид на Ла-Маддалена міст через пересохлу річку Серкіо, Італія

News Corp повідомляє, що Португалія попросила своїх громадян обмежити споживання води, а Італія зараз переживає найсильнішу посуху з 1950-х років.

Поки що вона правильно передбачала два з кількох прогнозів на 2022 рік.

Баба сказав, що цей рік також принесе новий смертельний вірус із Сибіру, ​​вторгнення інопланетян, нашестя сарани та зростання використання віртуальної реальності.

Ванга народилася в 1911 році і незважаючи на те, що вона померла в 1996 році, вона досі щороку потрапляє до заголовків газет із потойбічними пророцтвами.

Коли вона була ще жива, Ванга розповіла про своє життя, яке, за її словами, повністю змінилося у дитинстві, коли з нізвідки торнадо нібито відірвало її від землі.

Її знайшли після довгих пошуків, свідки описували її як дуже налякану, а її очі були засипані піском та пилом.

Оскільки грошей її сім'ї вистачило лише на часткову операцію, Ванга втратила зір — проте, за її свідченням, вона мала здатність бачити майбутнє.

Австралія, після безпрецедентних повеней
Австралія, після безпрецедентних повеней

Вона залишила передбачення, що діють до 5079 року, коли, на її думку, настане кінець світу.

Хоча багато її прозрінь були далекі від істини, деякі з них збулися з вражаючою точністю.

У 1989 році Ванга сказала, що в 2001 році в результаті теракту в Америку потраплять два «сталеві птахи».

Багато хто інтерпретував це як відсилання до терактів 11 вересня.

Інші великі події, які, на думку віруючих, передбачила Ванга, включають цунамі в Таїланді в 2004 році, президентство Барака Обами, розпад Радянського Союзу та возз'єднання Східної та Західної Німеччини, і це лише деякі з них.