Легендарний конкурс краси «Міс Англія» має роздратувати команду Woke, повернувши пляжне бікіні, щоб прославити тіла всіх форм та розмірів.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Конкурс відмовився від скандальної сцени купальних костюмів десять років тому через скарги на сексизм.

Учасникам пропонується опублікувати своє зображення у зухвалому одязі на своїх сайтах у соціальних мережах.

Організатори конкурсу кажуть, що це допомагає показати різні уявлення про красу.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Директор конкурсу «Міс Англія» Енджі Бізлі сказала: «Протягом 10 років ми просували ідею «Міс світу» та благодійну програму «Краса з метою», щоб донести думку про те, що ми не є парадом купальної краси, як це було у 70 -Х роках. Добре повернути його, тому що я думаю, що ми отримали повідомлення».

Міс Англія повертає знаменитий пляжний раунд
Міс Англія повертає знаменитий пляжний раунд

Нинішня Міс Челсі та Вестмінстер Емілі Коссі дуже рада можливості взяти участь у цьому раунді.

Вона сказала: «Протягом десятиліть ми спостерігаємо, як різко змінюються типи жіночих тіл, якби вони були швидкою модною тенденцією. Єдиний спосіб дійсно відчувати себе впевнено та комфортно у своєму тілі – це змінити своє мислення. Саме тому мені подобається, що Міс Англія провела раунд краси у бікіні. Це дає нам можливість продемонструвати різні типи статури, дозволяючи жінкам нормалізувати почуття впевненості та сексуальності у будь-якому типі статури».

Нагадаємо, модель Хайді Клум заворожила мережу знімком голих грудей.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кендал Дженнер показала ідеальне тіло у відвертому бікіні.