Насолоджуючись сонцем, Кендалл Дженнер скористалася можливістю, щоб поділитися кадрами з шанувальниками, які божеволіли від неймовірної модельної статури зірки.

Дану публікацію відома модель Кендалл Дженнер розмістила у своєму обліковому записі в Instagram.

Кендал Дженнер викликала заздрість у шанувальників після того, як показала їм свою недавню подорож.

На першому знімку в Instagram модель дивилася на захоплюючий синьо-жовтий захід сонця, оточений пальмами і пишним зеленим листям, коли вона стояла спиною до камери.

Кендалл Дженнер: скрін посту в Instagram
Кендалл Дженнер: скрін посту в Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Кендал можна було побачити лежачому на білому човні, а глибоке синє море простягалося за ним, поки вона грілася на сонці.

Вона позувала, звісивши одну ногу з уступу, підкресливши свою високу статуру і підтягнуті ноги, дивлячись на них.

На наступному знімку було зображено великий сірий позашляховик, обрамлений фоном покритих деревами гір і пухнастих хмар у небі, а третій кадр приголомшив фанатів.

Кендалл Дженнер: скрін посту в Instagram
Кендалл Дженнер: скрін посту в Instagram

Наступним постом було коротке відео, зняте в розкішній ванній кімнаті, покритій крижаною синьою плиткою, з окремою ванною.

Модель позувала перед дзеркалом у крихітному рожевому бікіні і підкреслювала свою фігуру у вигляді пісочного годинника, рухаючи стегнами з боку на бік.

Нагадаємо, що Кендал Дженнер показала своє розкішне тіло крупним планом.

Раніше повідомляв портал "Знай", повністю гола Кендал Дженнер змусила серце вилітати з грудей.