Супермодель привела в сказ мільйони своїх шанувальників своїм останнім зухвалим постом в Instagram, коли вона хизувала своєю приголомшливою фігурою в крихітному бікіні.

Відповідну посаду Кендалл Дженнер оприлюднила на своїй сторінці у Instagram.

Зірка Кардаш'ян, яка нещодавно завантажила добірку своїх знімків у оголеному вигляді під час прийняття сонячних ванн, знову поділилася фотографіями, на яких вона виставляє напоказ свою приголомшливу фігуру.

Модель виглядала неймовірно, коли вона стискала свою обожнювану фігуру в крихітному жовтому бікіні, дражнячи свій підтягнутий прес і зухвалі активи.

Немає сумнівів, що Кайлі різко підняла температуру, коли вона носила свої каштанові локони, закинуті за плечі, коли вона демонструвала свої чудові риси обличчя.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ангел Victoria's Secret вибрала природний макіяж і доповнила його коротким червоним кардиганом, парою коричневих окулярів Gucci та відповідною чорною сумкою із золотою фурнітурою.

Її безліч знімків негайно зустріли тисячі коментарів від шанувальників, які хвалили її за те, як красиво вона виглядає.

Сестра Кендалла Кайлі Дженнер прокоментувала закоханим смайликом.

Один захоплений фанат написав: "Ти досконалість", а другий написав: "Тут стає жарко".

Нагадаємо, Кендал Дженнер показала свою голу попу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кендалл Дженнер стала посміховиськом у соціальній мережі.