Дві групи мисливців за примарами на південному заході роблять страшні зображення у місцях відправлення культу.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

The Pengegers Paranormal Pansy's, керована Марком Ерлом, Вільямом Айвсом та Оллі Ерлом, зобразила у прямому ефірі примарне зображення в церкві Святого Дня, неподалік Корнуолла.

Насправді, саме їхні глядачі помітили дивну фігуру у вікні верхнього поверху будівлі.

"Усередині церкви немає", – сказав Марк в інтерв'ю Cornwall Live.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Це все було розібрано. Поки ми йшли вниз, у прямому ефірі можна побачити контур дівчини у вікні. Наші глядачі сказали те саме – що це маленька дівчинка. Це трохи потрясло нас, ми не з тих, хто щось вигадує. Ми скажемо, що нічого не знайшли, якщо проведемо якесь розслідування».

Примарна фігура була знята на плівку у церкві Святого Глювіасу
Примарна фігура була знята на плівку у церкві Святого Глювіасу

Марк, який повідомив, що вони знайшли десятки подібних подій, пояснив, що він сформував групу у вересні після низки дивних подій у його будинку в Кемборні.

Він пояснив: «Ми створювали гурт спочатку як жарт, ми всі були скептиками. Потім ми пішли та зняли відео у прямому ефірі, і люди сказали, що вони щось бачили. Звичайно, ми теж — речі, які ми не могли пояснити».

Тим часом Cornish Ghost Whispers очолює команда Фалмута Кендіс Коллінз, партнер Нік Пірс і мама Сюзанна.

На прогулянці в церкві Святого Глувіаса в Пенріні тріумвірат проводив розслідування, коли вони побачили дивні рухи всередині будівлі.

Марк Ерл, Вільям Айвз та Оллі Ерл, члени команди мисливців за привидами
Марк Ерл, Вільям Айвз та Оллі Ерл, члени команди мисливців за привидами

Кендіс згадувала: «Ми пішли туди через кілька піратських могил і те, що там, як передбачається, живе старий дзвонар. Імовірно, це хтось, хто загинув у морі та повернувся, щоб подзвонити до церковного дзвону. Ми знімали паранормальні явища, коли встановили камери в каплиці, зробили кілька знімків. За кілька місяців ми з мамою озирнулися і побачили там це дивне обличчя».

Кендіс сказала, що не знає, що це за обличчя, але впевнена, що це постать жінки.

"Ми також чули шепіт і кроки", - додала вона. "У нас було відчуття, що за нами стежать".

Нагадаємо, що знаменита примара жінки знову з'явилася на цвинтарі через 130 років.