Невідома жінка помічена кричущою в місцевому парку, коли її переслідувала дика і зла зграя видр. На превеликий жаль, ніхто не втрутився, щоб допомогти їй.

Відповідну новину розмістили на сторінці «DailyStar»

Дивний інцидент стався у парку у п'ятницю (22 липня).

Місцеві жителі були вражені, побачивши жінку, яка тікає від розлючених тварин, але люди не змогли їй допомогти. Одна з видр вчепилася їй у ногу і глибоко встромила зуби.

Стверджується, що бігунка випадково наступила на цуценя видри під час свого бігу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Жінка побігла, але їй ніхто не допоміг (Зображення: Shin Min Daily News)
Жінка побігла, але їй ніхто не допоміг (Зображення: Shin Min Daily News)

Лу Сю Фен, якому вдалося зняти інцидент, розповів Shin Min Daily News: «Я вважаю, що видри розсердилися після того, як жінка випадково наступила на одного з їхніх дітей. Люди надто боялися наближатися до видр. Я не бачив, як видри кусали жінку, але вони побігли до нас, тому нам довелося втекти. Ми не змогли допомогти жінці. Зуби видри були дуже гострі, це не жарт».

Жінку доставили до місцевої лікарні, але жодної медичної інформації не надали.

Внаслідок інциденту місцева рада національних парків попередила місцевих жителів, щоб вони не чіпали, не переслідували та не заганяли тварин у кут, оскільки ці дії можуть їх налякати.

Вони також попередили про наявність поряд з ними інших тварин.

Одна з розлючених видр встромила зуби в ногу жінки (Зображення: Shin Min Daily News)
Одна з розлючених видр встромила зуби в ногу жінки (Зображення: Shin Min Daily News)

Представник сказав: «Тримайте собак на короткому повідку, щоб вони не переслідували і не лякали видр».

Ву Чи Юна, експерт із Товариства природи Малайзії сказав: «Це дикі тварини, а дикі тварини завжди віддають перевагу дикій природі, але коли такої можливості більше немає, їм доводиться селитися в міському середовищі. Деякі види тварин добре адаптуються, але багато ні, і тому гинуть під тиском урбанізації. Ймовірно, їх перемістили і знайшли притулок в озері».

Нагадаємо, що мавпа напала на українську біженку в Росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали унікальне кошеня з двома особами.