Жінка, яка купувала попкорн, сильно злякалася після того, як змія висунула голову з пачки і прослизнула навколо її візка.

Відповідну новину розмістили на порталі «DailyStar»

Несподіваний предмет у відділі упаковки шокував маму з Вірджинії, США, яка каже, що взяла пачку із частуванням у кіно-тематиці з полиці у магазині Shoppers Value.

Кімберлі Слотер шукала ідеальний пакет попкорну і сказала, що поклала один пакет назад, тому що на тій же полиці була «мишача какашка».

Але обравши іншу пачку, менш забруднену какашками, покупець з подивом виявив, що до неї пробралася змія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Змія була помічена всередині пакету для попкорну
Змія була помічена всередині пакету для попкорну

Слотер розповіла: «Я подумала, що не візьму цю пачку. Тому я поклала її на нижню полицю, тому що нижні полиці вже були покриті мишачими какашками».

Натомість Слотер потяглася за ще одним пакетом попкорну після того, як помітила пастки для гризунів на нижній полиці. Також вона побачила, що у її новому пакеті є невелика дірка у правому верхньому кутку.

Коли покупниця поклала пачку у свій візок і підійшла до неї, вона виявила усередині сумки змію.

Змія була помічена всередині пакету для попкорну
Змія була помічена всередині пакету для попкорну

Слотер додала: "Ця штука вискочила, і ви знаєте, я подумала: "О, ну, привіт"".

За словами Слотера, змія виповзла з отвору в пачці, швидко озирнулася і згодом повернулася всередину.

Шокована покупниця переймалася двома дітьми, які були в неї вдома, і про те, що могло б статися, якби вони зіштовхнулися зі змією.

Кімберлі була вражена своїм досвідом
Кімберлі була вражена своїм досвідом

Вона додала: «У мене є дитина, і вона тільки починає ходити. Тож уявіть, якби він був трохи старшим, або якби моя племінниця пішла і сказала: «Гей, я хочу попкорну», схопила цей пакет і вона вкусила її».

Менеджер магазину Брайан Стенлі сказав: «Ми гадки не маємо, звідки вона взялася. Ми проводимо розслідування, намагаючись з'ясувати все».

Нагадаємо, що у мережі показали рідкісну змію з двома головами.