У Warner Bros. великі плани на DCEU — і студія хоче відтворити довгострокові плани для майбутнього своєї власної франшизи про супергероїв.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «gamesradar»

«Ми зробили перезавантаження. Ми реструктурували бізнес. Ми збираємося зосередитись. Буде команда із 10-річним планом, зосередженим лише на окрузі Колумбія. Це дуже схоже на структуру, яку створили Алан Хорн та Боб Айгер. Це дуже ефективно разом із Кевіном Файгі з Disney», — заявив генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав.

«Ми думаємо, що зможемо побудувати довгостроковий, набагато сильніший і стійкіший бізнес із округу Колумбія. І в рамках цього ми зосередимося на якості. Ми не збираємося випускати жоден фільм, доки він не буде готовий. Основна увага буде приділена тому, як нам зробити кожен із цих фільмів загалом якнайкраще? DC - це те, що, як ми думаємо, ми могли б зробити кращим і ми зараз зосереджені на цьому. У нас є кілька чудових фільмів DC - "Чорний Адам", "Шазам!" та "Флеш". Ми працюємо над усіма ними. Ми дуже схвильовані».

На Comic-Con у Сан-Дієго цього року Файдж оголосив про плани Marvel щодо Фази 5 і деяких Фаз 6, які переносять дати виходу студії на 2025 рік з двома новими фільмами про Месників — «Месники: Династія Кан» та «Месники: Секретні війни». У той час як у DC в даний час є плани на наступні кілька місяців з "Чорним Адамом", "Шазамом 2", "Акваменом 2", "Флешем" та "Джокером".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", Джейсон Мома заявив, що Бен Аффлек повернеться до ролі Бетмена.