Бен Аффлек знову одягне костюм летючої миші. Відомо, що зірка «Аквамена» Джейсон Момоа підтвердив повернення Аффлека у ролі Брюса Уейна у майбутньому сиквелі «Аквамен і загублене королівство».

Цю публікацію оприлюднили на порталі «gamesradar»

Момоа поділився цією новиною після того, як фанати під час студійного туру Warner Bros. дізналися, що Аффлек був на знімальному майданчику.

«ПОЄДНАЛИСЯ Брюс і Артур», — написав він у Instagram із фотографією пари. «Люблю тебе і сумую за тобою, Бене. Студійні тури WB щойно вивчили заднє подвір'я, добре. Розірвало на знімальному майданчику, майбутній AQUAMAN 2, алоха».

«Аквамен 2» знаменує собою вчетверте, коли Аффлек грає хрестоносця в плащі після ролей у фільмах «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», «Загін самогубців» та «Ліга справедливості». Аффлек також зіграє персонажа у фільмі «Флеш», який має вийти у кінотеатрах 23 червня 2023 року, об'єднавшись із версією супергероя Майкла Кітона.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Аффлек раніше оголосив, що йде з ролі Бетмена ще 2019 року. Він відмовився від сольного фільму про Бетмена, в якому в якийсь момент він мав зіграти головну роль і стати співавтором сценарію. Натомість ми отримали «Бетмена» з Робертом Паттінсоном у головній ролі та режисера Метта Рівза, який знаходиться за межами тимчасової шкали DCEU.

Природа камео Аффлека в Аквамені 2 ще не розкрита. Тим не менш, ми знаємо, що Момоа повторить свою роль разом з іншими акторами Ембер Херд, Віллемом Дефо, Патріком Вілсоном, Дольфом Лундгреном, Яхья Абдул-Матином II, Темуерою Моррісон і Ніколь Кідман.

Фільм режисера Джеймса Вана вийде 17 березня 2023 року.

Нагадаємо, що Marvel заявив про вихід нових частин про Месників.