Моторошний відеокліп фіксує частку секунди, коли повнопривідний автомобіль проноситься через паркан, розкидаючи уламки в різні боки. На жаль, дівчина віком 20 років миттєво загинула, а ще троє зазнали поранень.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Водій таксі, який став свідком аварії рано-вранці, стверджує, що жінка, ймовірно, 20-ти років, була «викинута з машини в повітрі» і миттєво померла.

Водій Range Rover, перень 20 років, перебуває у лікарні у критичному стані. Двом іншим жінкам, ще одній пасажирці та перехожому, також надали допомогу на місці події.

Водій Uber Наваф Алі заряджав свій автомобіль, коли близько 3:48 ранку вибухнув жах, і він сказав, що це було схоже на «щось із фільму жахів».

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Range Rover врізається в паркан і врізається в Tesla
Range Rover врізається в паркан і врізається в Tesla

Хвилинний відеокліп зняв за частку секунди діастер, на якому чітко видно автомобіль у повітрі. Це було знято віддаленою камерою на Теслі.

Усього за короткий час Range Rover, що мчить повітрям, повністю руйнує паркан, а потім знищує кілька зарядних портів Tesla, прямуючи до залізничних колій.

На фото після інциденту видно, що позашляховик повністю зруйнований.

Парамедики надали допомогу двом іншим пасажирам Range Rover
Парамедики надали допомогу двом іншим пасажирам Range Rover

Алі сказав: «Я стояв там, де машина перетнула бар'єр. Якби я стояв за кілька футів, мене б ударило. Я досі тремчу, думаючи про це. Це було як у фільмі жахів, тыльки набагато гірше. Я ніколи не бачив нічого подібного. Диспетчер швидкої допомоги попросив мене перевірити, чи вона дихає, але вона не дихала. Мене й досі трясе».

Місцевий житель згадав, як чув аварію, сказавши, що це звучало як «міні-вибух» рано-вранці, перш ніж описати сцену як схожу на «Третю світову війну».

Автокран піднімає автомобіль Tesla з місця аварії
Автокран піднімає автомобіль Tesla з місця аварії

Ендрю Вуд сказав: «Це мене розбудило. Я почув цей гучний гуркіт приблизно о 3:30 ранку. Я подумав, що це хтось вдерся в один із гаражів. Через десять хвилин після того, як з'явилися гелікоптери, це було схоже на Третю світову війну».

Як раніше повідомляв портал "Знай", мама Кузьми Скрябіна впевнена, аварія у 2015 не була випадковістю.