Барбі Феррейра оголосила 24 серпня, що вона не повернеться у 3 сезоні "Ейфорії", щоб зіграти культову Кет Ернандес.

"Після чотирьох років роботи над втіленням самого особливого та загадкового персонажа Кет я змушена прощатися зі сльозами на очах ", - написала 25-річна актриса в емоційному пості в Instagram Story. - Я сподіваюся, що багато хто з вас змогли побачити в ній себе, як я , і що вона принесла вам радість, побачивши її шлях до того персонажа, яким вона є сьогодні".

Вона завершила оголошення, сказавши фанатам, що вклала всю свою "турботу і любов" у свого персонажа, старшокласницю великих розмірів, яка намагається прийти до тями.

Прощальна сторіз Барбі Феррейри (Кет Ернандес)
Прощальна сторіз Барбі Феррейри (Кет Ернандес)

Поряд із новинами модель поділилася малюнком альтер-его її героїні, зробленим її партнером по фільму Хантером Шафером, який грає Жюля Вона у серіалі.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Після оголошення про її звільнення багато шанувальників популярного серіалу HBO звернулися до останнього посту Феррейри в Instagram, щоб висловити свій смуток.

Інші були менш шоковані цією новиною з огляду на те, що персонаж Феррейри, здавалося б, був відсунутий на другий план у другому сезоні серіалу.

"Я знаю, що це було, ймовірно, нелегке рішення, але воно здається таким отруйним. Я радий, що ти пішла, - втрутився один фанат, додавши: - Ти чудова актриса і заслуговуєш на те, щоб до тебе ставилися належним чином. Вас чекає багато чудових проектів.

Барбі Феррейра, кадр з інтерв'ю Translated by Valery
Барбі Феррейра, кадр з інтерв'ю Translated by Valery

Повідомляється, що персонаж моделі був вирізаний із частини серій після того, як ходили чутки, що вона та продюсер Сем Левінсон сильно посварилися під час зйомок.

Нагадаємо, що Брітні Спірс більше немає, виконавиця "Toxic" таки зробила це.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Роккі" Сільвестр Сталлоне розлучається з дружиною через собаку.

Також стало відомо, що 64-річна Шерон Стоун "зламала систему" у дуже сміливому купальнику: груди випали назовні.