Чоловік створив цілу родину ганчіркових ляльок, що складається з двох дітей та жінки на ім'я Наталія, на якій, за його словами, він збирається одружитися.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Незвичайний коханець, який документує своє дивне життя в TikTok під ім'ям @montbk5959, каже, що закохався вуха у свою стару наречену Наталю.

Що стосується ганчір'яних ляльок, то Наталя непогано зроблена, зараз йдеться про те, що хлопець явно має талант. Однак можна сказати, що вона має дуже «дерев'яну» поведінку.

Ганчіркова лялька: скрін із соцмережі
Ганчіркова лялька: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

На честь їхнього квітучого союзу, пара нещодавно відсвяткувала річницю разом. Це говорить про те, що чоловік цілий рік тягав із собою мішок соломи у перуці. Вони все роблять разом, і він навіть познайомив її зі своєю родиною.

Але це стає ще більш дивним, тому що він також зробив двох дітей з ганчіркових ляльок, щоб приєднатися до себе та Наталі в їхньому будинку.

Говорячи зі своїми 9000 послідовників, привітна, хоч і дивна людина пояснила, що ляльки заспокоюють її.

Чоловік та його лялька: скрін із соцмережі
Чоловік та його лялька: скрін із соцмережі

Він сказав: «Якби не ляльки, я був би самотнішим, ніж будь-хто. У мене хоч щось є. З моєю маленькою дівчинкою ми дивимося телевізор і говоримо про все. Ніхто не знає, як я її люблю, я протримався з нею весь цей рік. Я планую одружитися».

Як раніше повідомляв портал "Знай", японець наробив ляльок вуду путіна і посадив їх на палю біля храмів.

Нагадаємо, Райан Гослінг кардинально змінив зовнішність, щоб стати зіркою "Барбі".