Тисячі людей зібралися на фермі політика після того, як він заявив, що «чорна діра», що зростає в його хребті, попередила його про наводнення повені, яка зітре з лиця землі весь світ, крім його будинку.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Це сталося після того, як політик, який став культовим лідером, Хем Весна зайшов на свою сторінку у Facebook, щоб поділитися серією апокаліптичних передбачень, викликаних явними роздумами про «чорну дірку», яка, за його словами, зростала в його хребті.

«Я не можу спати, тому що щоразу, коли я сплю, мій спинний мозок так сильно тягне, тому що світ руйнується, і вода тече в щілину», - сказав він.

Тисяч людей, які знайшли притулок у фермерському будинку
Тисяч людей, які знайшли притулок у фермерському будинку

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Він додав, що чорна діра відправила йому повідомлення про те, що повінь біблійних масштабів має знищити всю планету, і закликав своїх шанувальників приєднатися до нього на його фермі.

На заклик відгукнулися люди з усієї країни — влада вважає, що від 15 000 до 20 000 людей зібралися на фермі Весни у сонній частині камбоджійської провінції Сіємреап, причому деякі прибули навіть із Південної Кореї, щоб уникнути апокаліптичного кінця.

Фотографії, розміщені на сторінці Veasna у Facebook, у якого понад 370 000 підписників, показують великий натовп, який був настільки великий, що не всі могли поміститися на його території, а деякі були змушені розбити табір зовні або орендувати житло поблизу.

Тисяч людей, які знайшли притулок у фермерському будинку
Тисяч людей, які знайшли притулок у фермерському будинку

Ті, хто приготувався до судного дня на фермі, слухали серію проповідей президента опозиційної групи в країні Південно-Східної Азії, Ліги за демократію (ЛДП).

Величезні натовпи турбували як місцевих жителів, так і чиновників, які побоюються, що прочани апокаліпсису не належать до цього району з повагою.

Вони навіть скаржилися, що натовпи, що зібралися, випорожнюються в невідповідних місцях, тому що не вистачає туалетів, щоб вмістити наплив.

Людей було так багато, що вони не вміщалися на фермі
Людей було так багато, що вони не вміщалися на фермі

І, незважаючи на заклики численних офіційних органів, у тому числі міністерства праці Південної Кореї, які спонукають людей припинити роїтися на фермі, багато стійких шанувальників Veasna відмовляються зрушити з місця.

Представник міністерства праці Південної Кореї Хенг Соур закликав камбоджійських робітників у Південній Кореї не повертатися додому у пошуках цієї нібито священної землі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ілон Маск попередив людство про апокаліптичний кінець світу.