20 вересня Джина Стюарт, вона ж "найгаряча бабуся у світі", відзначить свій день народження. Тут вона розповідає про те, як вона відзначатиме, і розкриває секрети своєї юної зовнішності.

Цю інформацію надали на порталі «DailyStar»

У австралійської красуні троє онуків, і вона відома як «найгаряча бабуся у світі».

У її приголомшливі зовнішності з'явилося багато шанувальників, і минулого місяця вона ексклюзивно розповіла, що таємно зустрічалася з легендою крикету Шейном Уорном перед його смертю.

Ще лікуючись, вона тепер має намір відзначити свій день народження з близькими на батьківщині.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вона сказала: «Цього року я святкуватиму зі своєю сім'єю недалеко від будинку на Золотому Березі, оскільки тут багато гарних курортів, оскільки це столиця відпочинку Австралії. Мені подобається, як я почуваюся в цьому віці. Я намагаюся піклуватися про себе якнайкраще, і мені подобається ділитися своїми знаннями на моїй сторінці здоров'я в Instagram після того, як так багато людей просили мене поділитися своїми секретами, порадами та хитрощами. Наприклад, я їм повністю органічну їжу і намагаюся уникати продуктів, що містять різні штучні добавки і т. д. Я вважаю, що з віком ми всі змінюємося всередині та зовні через життєвий досвід, і життя може нас обтяжувати. Я думаю, що практика дисциплінованого позитивного психологічного підходу справді допомогла мені особисто впоратися».

Джина народила першу дитину, коли їй було лише 19 років, і зараз вона мама восьмирічної дівчинки.

Джина Стюарт: скрін із соцмережі
Джина Стюарт: скрін із соцмережі

Вона також є матір'ю трьох дорослих дітей, і, незважаючи на те, що вона тримає своє сімейне життя в таємниці, вона сказала: «Мої діти ростуть, і це неможливо бути бабусею. Усіх своїх дітей я виростила сама, і я пишаюся тим, ким вони стали».

20 вересня Джині виповниться 52 роки, і вона вважає, що фізично та морально готова до всього, що підносить їй життя.

Чудова бабуся сказала: «Я готова до наступних 20 років. Я знаю, що це буде проблемою, оскільки ми всі з часом старіємо, але я знаю, що ми всі можемо йти по життю здоровими та фізично сильними, наскільки це можливо, будучи найкращими версіями самих себе, для цього потрібні знання, зусилля та самовідданість. Я сподіваюся надихнути людей зробити саме це».

Джина Стюарт: скрін із соцмережі
Джина Стюарт: скрін із соцмережі

Вона додала: «У наші дні нам не потрібно підкорятися системі переконань про те, що ми старі та виглядаємо старими. Турбота про себе — одне з найбільших завдань, і, зрештою, воно окупиться, збільшивши ваше життя на кілька років».

Як раніше повідомляв портал "Знай", українська модель Ганна Неплях показала неймовірну пристрасть.

Нагадаємо, Емілі Ратаковські вразила своїми "активами" у сміливому бікіні.