Екіпаж величезного військового транспортера Globemaster був вражений величезним світлом у небі, яке мало всі ознаки зустрічі з інопланетянами, але справжня причина була неймовірнішою.

Відповідну інформацію надали на порталі «DailyStar»

Крістіан Мальок сказав, що він і екіпаж побачили світ із палуби свого літака. Це сталося 24 вересня.

Зображення: SSgt.Christian Magliocca
Зображення: SSgt.Christian Magliocca

Капітан 15-ї повітряної ескадрильї сказав, що вони були "спантеличені" невідомим світлом, додавши: "Ці фотографії були зроблені на висоті 37 000 футів з кабіни екіпажу C-17 Globemaster III десь над Атлантичним океаном. Ми бачили, як він наближається до горизонту, і були дуже спантеличені тим, що це могло бути. Спочатку ми думали, що це Artemis Launch".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крістіан Мальокка з Globemaster (Зображення: USAF)
Крістіан Мальокка з Globemaster (Зображення: USAF)

Запаморочливе світло, як виявилося, було запуском останнього корабля SpaceX, що злетів зі станції космічних сил на мисі Канаверал у Флориді.

"Для нас захід тривав близько десяти хвилин від початку до кінця. Це справжнє видовище, - сказав штаб-сержант Мальокка. Я вантажник на C17, тому моя роль — все, що пов'язане з вантажним відсіком літака. Пілоти та інший мій напарник з вантажоперевезень були зовсім приголомшені".

Таємниче світло з кабіни (Зображення: SSgt.Christian Magliocca)
Таємниче світло з кабіни (Зображення: SSgt.Christian Magliocca)

"Я думаю, що говорю за всіх нас, коли скажу, що ми ніколи не забудемо це, поки живі".

Крім цього, SpaceX Ілона Маска в суботу запустила 52 нових супутника Starlink, які вийдуть на низьку орбіту навколо Землі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", вчені НАН стверджують, що засікли групу НЛО над Києвом.

Нагадаємо, на кадри потрапило чітке зображення великого "диску", який зник у космосі.