Улов, який у деяких частинах світу коштує 70 000 фунтів стерлінгів, був спійманий 9-річною дівчинкою.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Тунець важить майже вшість разів важче за 9-річну дівчинку Ізі Кротті.

Вона спіймала важку рибу, коли була на риболовлі зі своїм батьком Джоном Кротті, 35 років.

Дев'ятирічна дівчинка витратила півгодини, вимотуючи рибу, бо вудку треба було прикріпити до човна, щоб Ізі не витягли за борт.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У Великій Британії вилов блакитного тунця заборонено і його не можна з'їсти. Однак в інших частинах світу його можна продати за 70 тисяч фунтів.

Синій тунець важить 28 фунтів (Зображення: alamy)
Синій тунець важить 28 фунтів (Зображення: alamy)

Рибу можна ловити лише з серпня по листопад у наукових цілях, а потім випускати назад.

35-річний тато Джон висловив своє здивування з приводу улову і сказав: «Ми не могли повірити, наскільки великим він був. Це була лише друга прогулянка Іззі, і це була перша риба. Ми були приблизно за 20 миль від берега. Риба почала рухатись досить повільно, потім прискорилася. Нам знадобилося близько півгодини, щоб підвести її до човна».

Батько Ізі, 35-річний Джон
Батько Ізі, 35-річний Джон

Пара ловила рибу у Плімута, Девон, на борту чартерного судна Fortuna, яке дає рибалкам можливість потенційно зловити велику рибу.

Джон, фермер із Кредитону, Девон, розповів про величезні розміри риби: «Вона була навіть важчою за мене, а мій зріст 6 футів, тому вона була набагато важчою, ніж Ізі. Вона була схвильована, але виснажена. Тієї ночі вона добре спала».

Як раніше повідомляв портал "Знай", на полицях супермаркетів ціни на рибу приємно здивували.