Зараз українські батьки все частіше намагаються вигадати оригінальне ім'я для своєї дитини, і зірки в цьому питанні не виняток.

Хто з українських зірок обрав для своїх найдорожчих оригінальне ім'я, розповіли на офіційній сторінці ЖВЛ у Instagram.

Серед українців є чимало батьків, які обрали для своїх дітей незвичайне ім'я. Серед таких – Слава Камінська, яка вирішила назвати свою дочку від пластичного хірурга Едгара Камінського Лаурою.

Слава Камінська з дітьми, фото Instagram
Слава Камінська з дітьми, фото Instagram

Відомий хореограф та суддя популярного шоу "Танці із зірками" Влад Яма теж вибрав досить нерозповсюджене ім'я для свого первістка. Влад та Лілія Яма вирішили назвати свого сина, який народився у січні 2016 року Леоном.

Влад Яма з сином, instagram.com/vladyama_official
Влад Яма з сином, instagram.com/vladyama_official

Телеведуча, яка прославилася завдяки програмі "Ревізор", Оля Фреймут назвала свою молодшу дочку Євдокія. Варто зазначити, що теледіва виховує ще старшу дочку Злату та середнього сина Валерія.
Сергій та Сніжана Бабкіна теж люблять оригінально називати своїх дітей. Так, подружжя назвало свого молодшого сина Єлисеєм. До того ж вони виховують ще дочку Веселіну та сина Артура.

Тренер збірної України з художньої гімнастики також обрала досить незвичне для України ім'я для доньки. Ірина Блохіна разом із чоловіком виховують малютку Жаклін.

Ірина Блохіна, фото зі сторінки ЖВЛ
Ірина Блохіна, фото зі сторінки ЖВЛ

Відома українська співачка теж вирішила оригінально назвати свого первістка. Так, 27 червня 2017 року Гайтана народила дочку, яку назвала Сапфір-Ніколь.

Гайтана з донькою, фото Instagram
Гайтана з донькою, фото Instagram

Нагадаємо, що Слава Камінська повернулася з Нідерландів та обурила українців прогулянками руїнами.

Раніше ми повідомляли, що Влад Яма "тусанув" із сім'єю на Мальдівах, але поскаржився, що всього 4 дні.