Дочка відомої української актриси, гумористки та зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець показала кадри проведених занять з танців.

Маша Кравець активно веде свою сторінку в соцмережі інстаграм, де радує шанувальників новими фото та відео, показуючи своє життя. Цього разу дівчина обмежилася викладеними сторіс, на яких надписала, що танці, які вона проводила зі своєю командою вдалися.

Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/
Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

Sooo, Exited to see y'all there - підписала дівчина слайд.

Що в перекладі звучить, як "Як я рада бачити вас тут".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Маша Кравець. Фото: Instagram
Маша Кравець. Фото: Instagram

Маша Кравець подорожує Європою, але регулярно повертається в Україну, про що свідчать її останні сторіс. На кадрі дівчина показує свою команду танцюристів, а потім своє задоволене лице.

19-річна Маша Кравець відрізняється досить свободолюбивим та бунтарським характером. Вона обожнює набивати тату, танцювати фрістайл, дівчина навчається на піарника, та захоплюється іншим.

Танцювати дівчина навчалася в одній із танцювальних шкіл Українита брала участь у різних танцювальних конкурсах.

Нагадаємо, ми писали, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" влаштувала гучну тусовку та похвалилася кадрами: "Варшавські канікули"

Як повідомляв "Знай.ua", донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець, Марія перетворилася з пацанки на бізнес-леді: строгий стиль та окуляри.

Також "Знай.ua" інформував, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" показала свої пригоди з хлопцем у Польщі: "Тато в курсі?"