Донька відомої української актриси, гумористки та зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець показала, як весело проводить час із хлопцем у Польщі. Кадрами Маша Кравець поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Маша Кравець активно веде свою сторінку в соцмережі, де радує шанувальників новими фото та відео, показуючи своє життя. Нещодавно вона вирушила з подругою до Польщі, а тепер показала яскраві кадри з пригод у сусідній країні.

Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/
Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

Так, Маша Кравець прогулялася Варшавою в компанії симпатичної молодої людини. Дівчина одягнена у широкі джини та чорну курточку. Також на ній чорні сонцезахисні окуляри. Цікаво, що компаньйон доньки Олени Кравець одягнений у такому самому стилі.

"Варшава день перший", - підписала знімки донька Олени Кравець.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Тааааак, що за чел біля тебе? Тато в курсі?", "Любимки", "Чекала поки виставиш", - написали в коментарях шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Марта Адамчук, зірка "Жіночого кварталу" нагадала, з якої сталі робили "скляний міст" у Києві: "Чому вистояв?".

Також наш портал інформував, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" нагадав, як можна стати спонсором перемоги: "Названі на честь тимчасово окупованих міст".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Олександр Теренчук пожартував про долю окупантів після вступу Олега Ляшка до ЗСУ: "Відступають задки".