83-річна пенсіонерка Айріс Джонс розповіла, що вона ввела заборону на інтим зі своїм набагато молодшим чоловіком Мохамедом Ібріхамом, 37 років.

Пара, яка вперше потрапила до заголовків газет після того, як з'явилися пікантні подробиці їхнього сексуального життя, схоже, проводить надто багато часу разом.

З того часу, як єгиптянин Мохамед переїхав до Айріс у Вестон-сьюпер-Мер, Сомерсет, між простирадлами не було перерв.

Айріс зазнала полегшення, коли на початку цього року міністерство внутрішніх справ нарешті надало її хлопчику-іграшці подружню візу.

Якийсь час закохані проводили порізно, і пенсіонерка часто відлітала до Єгипту, щоб побути зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Айріс і Мохамед, фото із соцмереж пари
Айріс і Мохамед, фото із соцмереж пари

Тепер, коли він переїхав до Великобританії, Айріс довелося покласти край своїм нічним витівкам через побоювання за своє здоров'я.

Вона стверджувала, що секс відійшов на другий план, оскільки у жовтні пара відсвяткувала другу річницю весілля.

Айріс сказала Fabulous: "Мохамед хоче мене більше, ніж я хочу його, але мені 83 роки, і я не в такій формі, як раніше. Мені потрібно час від часу робити невелику перерву"

Хтиві ігри пари навіть привели Айріс до лікарні, оскільки вона згадала свої численні поїздки до відділення невідкладної допомоги.

Айріс і Мохамед, фото із соцмереж пари
Айріс і Мохамед, фото із соцмереж пари

Незважаючи на те, що їхнє сексуальне життя було припинено, Айріс наполягає на тому, що пара не може більше кохати один одного.

Вона додала: "Мохамед каже мені: "Я не можу жити без тебе", і одного разу йому доведеться це зробити. Немає жодного секрету в тому, щоб зберегти кохання живим".

Нагадаємо, що чоловік виграв у лотерею 6 мільйонів гривень, а дружина забрала ці гроші і втекла з коханцем із храму.

Раніше ми повідомляли, що чоловік гуляв із собакою та виявив сотні НЛО на пляжі: "Прибульці приземлилися".