У жінки, яка присвятила своє життя перетворенню себе на "справжню ляльку для інтиму", було заблоковано обліковий запис в Instagram.

31-річна Алісія Аміра, яка проживає в Дорсеті, Великобританія, зробила безліч процедур для досягнення своїх фізичних цілей, і тисячі її фоловерів обожнюють її.

На жаль, схоже, що модератори Instagram не мають такої думки про дівчину.

"Мій третій основний обліковий запис був видалений вчора, і, як ви все бачите, цей пост теж був видалений, тому я роблю репост цього, ДАВАЙ БІМБО ЖИТИ!" — написала Алісія у підписі до свого резервного облікового запису в Instagram. - Я терпіти не можу цензури, свободи слова більше немає, це так сумно. Слава Богу за @bimbo_fans!! Єдине місце, де ми можемо бути у безпеці!"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Алісія іноді публікує суперечливі думки про політику, стверджуючи, що вона є антифеміністкою і що, на її думку, цей рух негативно впливає на жінок.

Вона також регулярно обговорює спосіб життя повії і каже, що її основний обліковий запис був видалений, коли вона мала 341 000, 41 000 і 101 000 передплатників.

У нордичної дівчини тисячі шанувальників, які готові стати на її захист. Багато хто з них зазначив, наскільки несправедливим видається закриття її облікового запису.

"Ця посада не суперечить правилам - ЦЕ ТІЛО МАЄ ІСНУВАТИ" , - написав одна людина.

@lipaddictz

@Alicia Amira #botox #frozen #fyp #foryou

♬ original sound - Lipaddictz

Алісія переїхала зі Швеції до Великобританії і розпочала свою трансформацію після того, як кинула роботу у сфері PR.

Їй зробили операцію на грудях, лобі, очах, щоках та губах – і вона ще не закінчила. 31-річна жінка відкрито розповіла про процедури, які вона мала, і про те, як далеко вона готова зайти.

"Я маю на увазі це, коли кажу, що люблю жити як справжня бісова лялька. Я стерла себе тією, ким була раніше, щоб стати пластиковою повією" , - сказала вона раніше в Instagram.

Нагадаємо, що свято не приходить: вантажівка Coca Cola спалахнула посеред вулиці та зіпсувала новорічний настрій.

Раніше ми повідомляли, що 83-річна пенсіонерка заборонила своєму 37-річному чоловікові інтим із нею: "Я не в такій формі, як раніше".