Повідомляється, що чоловіка, одягненого як Грінч, було заарештовано на різдвяній вечірці у своєму офісі після бійки в готелі з колегою, одягненим як північний олень.

Поліцейські з Мічигану були викликані до готелю Traverse City на вихідних та виявили бійку чоловіків із місцевої компанії з виробництва нафтогазового обладнання у вестибюлі.

Про це повідомляє видання Daily Star.

Різдвяна вечірка на роботі викликала сварку в барі, і поліція, що прибула, і заарештувала Грінча, також відомого як Такер Лі Девіс, 30 років, тоді як північному оленю Райану Джонсу, також 30 років, не було пред'явлено звинувачення.

У повідомленнях йдеться, що бійка почалася в барі готелю Indigo, а потім перекинулася до головного вестибюлю. У першій сварці брали участь чотири співробітники енергетичної фірми, перш ніж втрутився співробітник готелю.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поліція опізнала Грінча, як Такера Лі Девіса
Поліція опізнала Грінча, як Такера Лі Девіса

Співробітниця Кері Сток повідомила поліції, що бачила, як людина в зеленому костюмі Грінча билася і кричала на чоловіка в картатій куртці.

У повідомленнях йдеться, що прибула поліція та виявила, що північний олень захищається від нападу Грінча.

Працівник готелю Джаред Арчболд, 35 років, спробував втрутитися в цей момент, перш ніж "чоловік у костюмі північного оленя" схопив його та штовхнув назад.

Потім Грінч, Девіс, нібито накинувся на нього і побив його, поки він лежав на землі, подряпавши йому око і розбивши його годинник.

Поліція згодом ідентифікувала Грінча як Такера Лі Девіса і відправила його до в'язниці округу Гранд-Траверс за напад та завдання побоїв.

Арчболд сказав, що в ніч напад нападник на нього був "п'яним і злим".

Нагадаємо, що 31-річна дівчина зробила з себе ляльку для втіх і тепер скаржиться на засудження: "Це тіло має існувати".

Раніше ми повідомляли, що свято не приходить: вантажівка Coca Cola спалахнула посеред вулиці і зіпсувала новорічний настрій.