Повідомляється, що чоловіка, одягненого як Грінч, було заарештовано на різдвяній вечірці у своєму офісі після бійки в готелі з колегою, одягненим як північний олень.

Поліцейські з Мічигану були викликані до готелю Traverse City на вихідних та виявили бійку чоловіків із місцевої компанії з виробництва нафтогазового обладнання у вестибюлі.

Про це повідомляє видання Daily Star.

Різдвяна вечірка на роботі викликала сварку в барі, і поліція, що прибула, і заарештувала Грінча, також відомого як Такер Лі Девіс, 30 років, тоді як північному оленю Райану Джонсу, також 30 років, не було пред'явлено звинувачення.

У повідомленнях йдеться, що бійка почалася в барі готелю Indigo, а потім перекинулася до головного вестибюлю. У першій сварці брали участь чотири співробітники енергетичної фірми, перш ніж втрутився співробітник готелю.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Поліція опізнала Грінча, як Такера Лі Девіса
Поліція опізнала Грінча, як Такера Лі Девіса

Співробітниця Кері Сток повідомила поліції, що бачила, як людина в зеленому костюмі Грінча билася і кричала на чоловіка в картатій куртці.

У повідомленнях йдеться, що прибула поліція та виявила, що північний олень захищається від нападу Грінча.

Працівник готелю Джаред Арчболд, 35 років, спробував втрутитися в цей момент, перш ніж "чоловік у костюмі північного оленя" схопив його та штовхнув назад.

Потім Грінч, Девіс, нібито накинувся на нього і побив його, поки він лежав на землі, подряпавши йому око і розбивши його годинник.

Поліція згодом ідентифікувала Грінча як Такера Лі Девіса і відправила його до в'язниці округу Гранд-Траверс за напад та завдання побоїв.

Арчболд сказав, що в ніч напад нападник на нього був "п'яним і злим".

Нагадаємо, що 31-річна дівчина зробила з себе ляльку для втіх і тепер скаржиться на засудження: "Це тіло має існувати".

Раніше ми повідомляли, що свято не приходить: вантажівка Coca Cola спалахнула посеред вулиці і зіпсувала новорічний настрій.