Супер гламурна, самопроголошена пума зустрічається лише з молодими чоловіками, наполягаючи на тому, що "у цьому немає нічого поганого".

Аманда, більш відома в мережі як Дагхід, каже, що ніколи не зустрічатиметься з чоловіком свого віку, додаючи, що вона перебірлива у виборі пари.

Впливова людина та лайф-коуч були у п'яти окремих п'ятирічних відносинах протягом усього свого життя, і всі вони закінчилися.

Отже, тепер 42-річна красуня відмовилася від тривалих стосунків на користь трохи веселощів із молодшими чоловіками.

Аманда привертає багато уваги у соціальних мережах, чоловіки пишуть їй повідомлення та називають її мілфою.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Аманда, фото: dugheed/Instagram
Аманда, фото: dugheed/Instagram

Вона сказала The Sun: "Чоловіки повинні мати дуже специфічний вигляд, у них мають бути татуювання, м'язи і відмінне почуття стилю в одязі. Мені не потрібно, щоб вони жартували, як я жартую, але вони повинні бути духовними. Я спілкуюся тільки з молодшими хлопцями, я б не стала зустрічатися ні з ким свого віку. Мене запрошують на побачення всі молоді хлопці. Я віддаю перевагу молодим, бо я молода душею, я двоюрідний брат Пітера Пена."

Інфлюєнсерка має понад 60 000 підписників на її TikTok і ще 23 тисячі на її акаунті в Instagram.

Аманда заявила в соціальних мережах, що багато чоловіків більше не знають, як доглядати.

Нагадаємо, що 31-річна дівчина зробила з себе ляльку для втіх і тепер скаржиться на засудження: "Це тіло має існувати".

Раніше ми повідомляли, що свято не приходить: вантажівка Coca Cola спалахнула посеред вулиці і зіпсувала новорічний настрій.