Крижаний "феномен природи" утворився з водопровідної труби, що лопнула.

Жінка з Глостершира (графство в Англії) була вражена, виявивши, що на її вулиці утворилася крижана скульптура після того, як вода з труби, що лопнула, залила всю територію і замерзла.

Хелен Стратфорд зі Стонтона, Глостершир, знайшла дивну споруду після прогулянки своєю дорогою.

Бурульки, здається, відриваються від землі і утворилися після того, як автомобіліст проїхав повз розірвану магістраль.

Це виплеснуло воду на живоплот на узбіччі вулиці та утворило дивне інопланетне видовище.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Іншопланетні бурульки, фото: Helen Stratford/SWNS
Іншопланетні бурульки, фото: Helen Stratford/SWNS

Хелен сказала Metro: "Я проїжджаю повз нього щодня, я вважаю, це явище природи".

Її дочка була особливо вражена і сказала, що це нагадало їй труби органу в соборі. Потім вона благала маму піти подивитися на це ближче.

"Ми пішли, коли вона повернулася зі школи, і було так слизько, але вона хотіла, щоб я зробила фото, - сказала Хелен. - Люди проносилися повз нього і не дивилися на це здивовано, але відколи я поділився фотографією, вони зупинилися і зрозуміли, що це дуже примітно.

Незважаючи на крижану погоду та холодну погоду, Хелен та її дочка сподіваються, що сніг у Великій Британії збережеться якомога довше, щоб зберегти цей природний витвір мистецтва.

Іншопланетні бурульки, фото: Helen Stratford/SWNS
Іншопланетні бурульки, фото: Helen Stratford/SWNS

Розмістивши фото в мережі, місцеві жителі, які мешкали там роками, були шоковані та вражені. "Ніколи не бачив нічого подібного... блискуча картинка!" - сказав один коментатор.

Нагадаємо, що п'яний викрадач Різдва Грінч побив чоловіка у костюмі північного оленя: поліція кинула зеленого за ґрати.

Раніше ми повідомляли, що 31-річна дівчина зробила ляльку для втіх і тепер скаржиться на засудження: "Це тіло має існувати".