Крижаний "феномен природи" утворився з водопровідної труби, що лопнула.

Жінка з Глостершира (графство в Англії) була вражена, виявивши, що на її вулиці утворилася крижана скульптура після того, як вода з труби, що лопнула, залила всю територію і замерзла.

Хелен Стратфорд зі Стонтона, Глостершир, знайшла дивну споруду після прогулянки своєю дорогою.

Бурульки, здається, відриваються від землі і утворилися після того, як автомобіліст проїхав повз розірвану магістраль.

Це виплеснуло воду на живоплот на узбіччі вулиці та утворило дивне інопланетне видовище.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Іншопланетні бурульки, фото: Helen Stratford/SWNS
Іншопланетні бурульки, фото: Helen Stratford/SWNS

Хелен сказала Metro: "Я проїжджаю повз нього щодня, я вважаю, це явище природи".

Її дочка була особливо вражена і сказала, що це нагадало їй труби органу в соборі. Потім вона благала маму піти подивитися на це ближче.

"Ми пішли, коли вона повернулася зі школи, і було так слизько, але вона хотіла, щоб я зробила фото, - сказала Хелен. - Люди проносилися повз нього і не дивилися на це здивовано, але відколи я поділився фотографією, вони зупинилися і зрозуміли, що це дуже примітно.

Незважаючи на крижану погоду та холодну погоду, Хелен та її дочка сподіваються, що сніг у Великій Британії збережеться якомога довше, щоб зберегти цей природний витвір мистецтва.

Іншопланетні бурульки, фото: Helen Stratford/SWNS
Іншопланетні бурульки, фото: Helen Stratford/SWNS

Розмістивши фото в мережі, місцеві жителі, які мешкали там роками, були шоковані та вражені. "Ніколи не бачив нічого подібного... блискуча картинка!" - сказав один коментатор.

Нагадаємо, що п'яний викрадач Різдва Грінч побив чоловіка у костюмі північного оленя: поліція кинула зеленого за ґрати.

Раніше ми повідомляли, що 31-річна дівчина зробила ляльку для втіх і тепер скаржиться на засудження: "Це тіло має існувати".