У ніч на Різдво 2022 року, в українському місті Керч (Крим) місцевий житель Іван зняв у небі невідомий літаючий об'єкт, який знаходився в небі якийсь час і незабаром піднявся вгору та відлетів.

Повідомляється, що це була куля, що світилася, яка знаходилася десь за кілометр від камери і навіть погойдувалася. Жодних звуків при цьому НЛО не видавав, тому складно визначити, що це таке і наскільки більшим був об'єкт.

НЛО, скріншот: Youtube
НЛО, скріншот: Youtube

Світло від об'єкта було дуже яскравим. Куля спостерігалася хвилини дві-три, але згодом чоловік вирішив записати його на мобільний телефон. Хтось із користувачів у коментарях пов'язує цю подію з метеоритом, який пролітав у небі над містом Керч за один із минулорічних днів.

Спочатку небо осяяло світло, а потім космічний об'єкт пронісся вдалині і зник.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Випадково зняли падіння метеорита годину тому на трасі в районі Сухого Кута. Спалах був досить яскравий", - пишуть користувачі.

Скрін, відео You tube метеорит
Скрін, відео You tube метеорит

"Це ж метеор, який над Керчю падав, сильно сповільнений", "Чи відправляли це відео вченим? Як це пояснити?", "Ліхтарики, начебто коли тухнуть вниз падають, а цей вгору полетів!" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, що мисливці за НЛО попередили про висадку іншопланетян, їм набридло ховатися: "Це волаюча демонстрація".

Раніше ми повідомляли, що перелякана мама помітила іншопланетне щось біля будинку: зима "підсвітила" НЛО.