Група вчених перевірила металевий уламок на ознаки інопланетного матеріалу. Цей вельми загадковий уламок був нібито частиною невідомого аномального явища (UAP), яке впало на Землі ще наприкінці 1940-х років.

Дивний металевий уламок опинився в руках у організації To The Stars, яка займається полюванням на НЛО. Ще у 2019 році один із представників організації заявляв, що в уламку було знайдено "екзотичні матеріали з НЛО".

На думку прихильників теорії змови, уламок було отримано нібито з місця аварії НЛО в Розуеллі. Про це пише видання IFLScience.

Публікація To The Stars, скріншот: X
Публікація To The Stars, скріншот: X

Зовсім недавно Управління з вирішення аномалій у всіх областях (AARO), яке займається розслідуванням різних невідомих аномальних явищ, попросило Окріджську національну лабораторію (ORNL) проаналізувати зразок матеріалу загадкового осколка. Результати цього аналізу нещодавно були опубліковані.

Популярні новини зараз
В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати 2500 гривень для пенсіонерів: як отримати допомогу "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Аналіз показав, що матеріал є сплавом магнію (Mg). В основному матеріал містить магній та цинк, але також у ньому присутні вісмут, свинець та сліди інших елементів.

НЛО
НЛО

Ентузіасти НЛО впевнені у незвичайних властивостях цього матеріалу, вони припускають, що він може функціонувати як терагерцевий хвилевід. Також вони стверджують, що матеріал міг використовувати інопланетяни для створення "антигравітаційних можливостей".

Хвилі – це металеві предмети, які можуть передавати електромагнітні хвилі. Одним з найпоширеніших прикладів є мікрохвильова піч, яка використовує магнетрон для передачі хвиль в сам простір печі.

Конспірологи кажуть, що, якщо збільшити масштаб такого пристрою, можна отримати щось на кшталт терагерцового хвилеводу, який, можливо, зможе піднімати предмети в небо.

"ORNL провела оцінку зразка як такого, що має земне походження і не відповідає теоретичним вимогам для роботи як хвилевод терагерцового (ТГц) діапазону", - йдеться у висновку експертів.

НЛО
НЛО

Такий висновок було зроблено на основі оцінки елементарних та структурних характеристик матеріалу. Для того, щоб матеріал був придатним для використання як хвилевод, необхідно, щоб він складався з одного шару чистого вісмуту, затисненого між шарами магнієвого сплаву.

У такій конфігурації вісмут міг би спрямовувати терагерцові хвилі. Але в знайденому уламку конфігурація зовсім інша, зазначають експерти. По-перше, вісмут в уламку недостатньо чистий для поставлених цілей, а по-друге, між магнієм розташовується лише кілька шарів вісмуту. Таке серйозно вплинуло б на працездатність теоретичного хвилеводу.

"Фізичні властивості зразка відповідають матеріалу земного походження", - підсумували автори дослідження.

Справа в тому, що якщо матеріал прилетів з іншої планети, тоді він повинен містити інше співвідношення ізотопів, відмінне від земних. Проведений аналіз показав, що ізотопна сигнатура магнію і свинцю має цілком земне походження.

Нагадаємо, чому літають інопланетяни? У мережі згадали моторошну "Гіпотезу темного лісу", яку підтримував навіть Стівен Хокінг.

Раніше повідомлялося, США десятки років "ловить" НЛО і зберігає у себе в офісі: джерело шокувало весь світ.

Також, конгресмен США приголомшив людство раптовою заявою про НЛО: "Уряд мовчав десятиліття".