НЛО були помічені над стриптиз-клубом Sapphire у Лас-Вегасі, Ейфелевою вежею у Парижі, Лондоні, Бразилії, Чилі та Японії – і деякі вважають, що 2023 рік – це рік, коли інопланетяни нарешті приземляться.

Хвиля спостережень НЛО у пам'ятках по всьому світу призвела до заяв, що інопланетяни приземляться на Землю цього року. Вони були помічені з різницею у кілька днів над Лондоном, Лас-Вегасом та Бразилією.

Мисливець за НЛО Метт Веллс сказав: "Це схоже на те, що інопланетяни посилають повідомлення: "Ми відмовляємося ховатися". Тут ми знаходимося на увазі у найважливіших місць вашого світу. Навіть скептики, мабуть, сидять, щоб звернути на це увагу. Я вважаю, що ми могли б побачити інопланетян, які прибувають на Землю, щоб усі могли їх побачити набагато раніше, ніж передбачалося спочатку".

НЛО
НЛО

НЛО були помічені над стриптиз-клубом Sapphire у Лас-Вегасі, Ейфелевою вежею у Парижі, Бразилії, Чилі та Японії. "Аномальна активність" також була зафіксована у Великій Британії в Біг-Бені, Стоунхенджі та Боннібриджі в Шотландії - відомій точці доступу НЛО.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Метт продовжив: "Той факт, що все це проглядається і публікується з різницею в кілька днів на деяких з найбільших світових сайтів, дуже важливий. Ми говоримо про велику кількість мисливських груп НЛО, які не пов'язані один з одним і повідомляють про те саме. Це сама кричуща демонстрація, яку ми коли-небудь бачили".

НЛО 2
НЛО 2

Мисливці за НЛО не єдині, хто стверджує, що інопланетяни незабаром можуть нагрянути.

Атос Саломе, якого прозвали "Живим Нострадамусом", який передбачив Ковід, смерть королеви та війну в Україні, нещодавно заявила, що інопланетяни прибудуть на Землю у 2023 році через підземний портал, розташований на надсекретній авіабазі Зони 51 у США.

Нагадаємо, що перелякана мама помітила інопланетне щось біля себе: зима "підсвітила" НЛО.

Раніше ми повідомляли, що чоловік гуляв із собакою та виявив сотні НЛО на пляжі: "Прибульці приземлилися".