Багато хто вважає, що сирники ця страва тільки для сніданку. Їх можна готувати не лише солодкими, а й солоними.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЩе в основу можна додавати зелену цибулю, твердий сир, так страва буде більш ситною та смачною.
Кухар Ірина Димитрова
Інгредієнти:
- сир – 200 г
- яйця – 1 шт.
- цибуля зелена – пучок
- сир твердий – 40 г
- сіль
- борошно – 40 г
- сода – на кінчику ножа
Спосіб приготування:
Сир змішайте з яйцем, додайте сіль, сир, борошно і ретельно перемішайте.
Руками сформуйте сирники, обваляйте у борошні і посмажте з двох боків під кришкою до золотистості.
Готову страву подавайте зі сметаною!
Дуже важливо вибрати для сирників смачний сир, думаю не відкрию секрет, що сир для сирників має бути сухим, зернистим. Все просто, тоді вам не доведеться додавати багато борошна, щоб зліпити сирники, і сирний смак не загубиться через велику кількість борошна (або манки, це не важливо що саме ви використовуєте). І бажано щоб сир не був кислим, якщо в солодких сирниках це можна компенсувати додаванням цукру, то для несолодких варіантів цей варіант не підходить.
Нагадаємо, що підійде до будь-якого гарніру: рецепт грибного соусу зі сметаною.
Раніше ми повідомляли про мариновані сливи з ромом: цей незвичайний гарнір точно підніме ваш настрій.
Також не зайвим буде те, що так готують усі в Одесі: рецепт ікри з баклажанів, яка стане улюбленою закускою.