Деякі подарунки можуть принести більше проблем, ніж щиру радість. Є ти все ж таки хочеш "обійти" біди і неприємності, важливо знати, які саме предмети краще ніколи не підносити в подарунок і не приймати.

Давайте розбиратися, які саме предмети слід тримати якнайдалі від вашого списку бажаних подарунків, згідно з народними прикметами.

Про цей список розповів один із українських екстрасенсів, який часто ділиться подібними публікаціями у соціальних мережах.

Подарунки, фото: з відкритих джерел
Подарунки, фото: з відкритих джерел

Сім подарунків, які можуть принести нещастя та горе

Годинник Rolex / фото: Pixabay
Годинник Rolex / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
60-річних не відпустять: нардеп пояснив, чи можуть знизити мобілізаційний вік Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Часи

На перший погляд, годинник здається гарним аксесуаром і зручним інструментом для відліку часу, але насправді вони можуть нести глибший символічний зміст.

За народними віруваннями, якщо отримати в подарунок годинник, це може бути знаком наближення кінця щасливого періоду життя. Якщо хтось наполягає на такому подарунку, можна дати йому кілька монет, наче ви купуєте годинник, це дозволить уникнути потенційних неприємностей.

Кухонний ніж. Фото: скрін youtube
Кухонний ніж. Фото: скрін youtube

Ніж

Як стверджують езотерики, гострі металеві предмети здатні притягувати та зберігати негативну енергію. Тому, вибираючи ніж, навіть колекційний як подарунок, ви можете принести негатив, який зрештою виллється у сварки та розрив стосунків.

Рукавички. Фото Freepik
Рукавички. Фото Freepik

Рукавички

Здавалося б, що може бути поганого у звичайних рукавичках, проте насправді ця річ із гардеробу має глибокий містичний підтекст. Річ у тім, що часто використовуються у ритуалах, вкладених у управління свідомістю людини. Тому такий предмет не слід ні дарувати, ні брати.

Гроші, гаманець / фото: Pinterest
Гроші, гаманець / фото: Pinterest

Гаманець

Надзвичайно погана прикмета — дарувати порожній гаманець. У такий аксесуар варто покласти бодай кілька монет або купюр, щоб він приніс новому власнику користь і не став причиною бідності та нещасть. Також слід відкупитись від цього подарунка, щоб зберегти успіх у фінансових справах.

Заборони для дзеркала, скріншот: YouTube
Заборони для дзеркала, скріншот: YouTube

Дзеркало

Дзеркало — один із наймістичніших предметів, що часто використовується у всіляких магічних ритуалах. Вважається, що дзеркало може відбивати красу та молодість, а також бути частиною обряду проти людини. Особливо слід бути обережними з використанням старих дзеркал, оскільки вони накопичують чужу енергію як хорошу, і негативну. Тому його не варто дарувати та приймати в подарунок.

Подарунок
Подарунок, Фото автора freestocks.org: Pexels

Перли

Вважається, що подаровані перли можуть принести в життя втрати та хвороби. У багатьох культурах вони асоціюються з невтішними сльозами вдів та сиріт. Найкраще придбати таку прикрасу самостійно, інакше можна зіткнутися з нещастям.

Носовий хустку

Цей предмет символізує горе та зневіру, що робить його тим, що несе дуже негативну енергетику. Подарунок такого роду часто асоціюється із сумними подіями чи несподіваними труднощами, тому його краще уникати, щоб не принести в життя небажаних негативних емоцій.

Нагадаємо, паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох - фізики провели разюче дослідження.

Раніше повідомлялося, не дивіться на повний місяць, зварювання та на похоронну процесію у вікно: забобони та прикмети, чому це заборонено.

Також, павуки скоро виселять вас із квартири: як боротися з членистоногими в будинку.