Для всіх наших читачів, які ще не знають, що таке "фешнгік" (повернені на моді), є дуже цікава інформація про женевські трусики. Майже всі, якщо навіть не повністю всі жіночі трусики мають кишеньку. Багато хто з нас навіть не замислювався над тим, чому це кишенька, а не просто пришита частинка тканини.

Цього разу ми разом розберемося, навіщо його створили. Про це розповів один із українських модельєрів, який часто ділиться модними порадами у соціальних мережах.

Кишенька на трусах пришивається для підтримки необхідної гігієни. Білизна може бути з різноманітного матеріалу, але клаптик тканини відрізняється, а все тому, що він з натуральної бавовни. Ця кишенька захищає шкіру від контакту з матеріалом, з якого пошита решта трусиків.

"Кишенька" в жіночих трусах, скріншот: YouTube
"Кишенька" в жіночих трусах, скріншот: YouTube

Потрібна ціла "кишеня"?

Маленький шматочок натурального матеріалу дозволяє позбутися бактерій і подразнень шкіри в делікатному місці. Повітропроникний матеріал запобігає розвитку гінекологічного захворювання, такого як молочниця. Саме тому дуже важливо носити якісні труси, які забезпечать комфорт та зможуть запобігати розвитку шкідливої ​​мікрофлори.

Популярні новини зараз
Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Українців попередили про новий тариф на електроенергію: скільки заплатимо світло у жовтні
Показати ще

Крім того, маленька вставка тканини запобігає тертю. Особливо важлива вона на трусиках із мережива, які без кишеньки було б вкрай незручно носити.

"Кишенька" в жіночих трусах, скріншот: YouTube
"Кишенька" в жіночих трусах, скріншот: YouTube

У вас може виникнути питання, чому ж клаптик тканини не пришивають повністю, а залишають кишеньку?!

Справа в тому, що під час пошиття неможливо всі шви зробити внутрішніми, тому з естетичних міркувань тканину пришивають лише з трьох частин, а четверта залишається непрошитою, щоб залишатися без помітного шва. Тому ця частина тканини отримала назву "кишені".

Через те, що труси та частинка тканини пошиті з різних матеріалів, то під час прання здатні по-різному розтягуватися, а саме кишенька зберігає правильну форму тканини.

Нагадаємо, радійте, стиль 2000-х знову в моді: українкам показали маст-хев за сумочками на осінь 2024 року.

Раніше повідомлялося, стилісти оголосили осінь без підборів: дербі, леопардові чоботи та байкерські черевики у тренді.

Також, класика завжди у тренді: 7 кольорів, які мають бути у твоєму гардеробі.