З зимовими холодами на підході питання утеплення вікон стає все більш актуальним. Хороша новина: не треба витрачати купу грошей на професійні послуги. Один розумний хлопець з TikTok знайшов хороший і простий спосіб утеплити вікна за допомогою пухирчастої плівки.

Джей Ді, так його звуть, вирішив поділитися своїм лайфхаком із передплатниками. Ідея в тому, щоб використовувати пухирцеву плівку, щоб створити додатковий шар ізоляції.

Пухирчаста плівка / фото: Pixabay
Пухирчаста плівка / фото: Pixabay

Він пояснює: "Ідіть за пухирчастою плівкою, побризкайте на вікно мильним розчином і обріжте плівку за розміром". Мильний розчин допомагає плівці прилипнути до скла, і тепер у вас є суперпростий та недорогий захист від холоду.

Після того, як Джей Ді розпорошив воду на вікно і приклеїв плівку, він зауважив: "Я взагалі не відчуваю холоду в цьому вікні". Пухирчаста плівка пропускає світло, але створює додатковий бар'єр, який утримує тепло всередині.

Популярні новини зараз
Незабаром почнеться хаос: з Китаю завезли "клопів, що пукають", які знищують дерева Осінні канікули під загрозою: школярі відпочиватимуть за новими графіками Повістки від ТЦК отримують заброньовані та з відстрочкою: що відбувається Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації
Показати ще

@jd_slye

This Works!! I did all my windows for $20! It is much warmer in my house now!! #bubblewrap #insulation #redneckremedy #winterstorm #freezingweather #HolidayOREOke #lifetips #hacks

♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) - Dominik Hauser

Але це не все. Якщо пухирчаста плівка вам не до вподоби, є інший бюджетний спосіб. Утеплення вікон за допомогою пінопласту – теж чудовий варіант. Він є надійним та ефективним герметиком, який легко загортає всі щілини за лічені хвилини. Цей метод підходить як для дерев'яних, так і пластикових вікон, особливо якщо вони продувають через наявність щілин.

Отже, якщо ви ще не почали готуватися до зими, зараз саме час! Не варто чекати, коли холод почне пробиратися у вашу оселю.

Нагадаємо, мешканці економлять мільйони: реальні приклади, як ОСББ зробили вдома стійкими до бід

Раніше ми писали, звичайна їжа може допомогти позбутися нікотинової залежності: які продукти полегшать "ломку"

Крім того, Знай.ua повідомляв, осінь - ідеальний час для підгодівлі: що порадує груші та яблуні, урожай буде рекордним