Собака на прізвисько Снікерс з Таїланду стала зіркою соцмереж завдяки своєму незвичайному вчинку. Користувач Найл Харбісон, який піклується про безпритульних тварин, розповів її історію на платформі X (Twitter). Він зазначив, що кожного разу, коли він приносить їжу для вуличних собак, Снікерс ніколи не приходить без подарунка.

Ця собака завжди приносить щось у зубах на знак подяки, що відрізняє її від інших тварин. Харбісон годує 80 собак щодня, але Снікерс є особливою. Як тільки вона чує, що до Харбісона наближається велосипед, вона шукає якийсь приємний подарунок. Про це пише видання Mirror.

Зазвичай вона приносить різноманітні речі, такі як взуття, дитячі іграшки, кокоси та інші цікаві предмети. Наприклад, одного разу вона принесла іграшковий екскаватор, а також багато паличок та старих пластикових пакетів.

Снікерс не лише дарує подарунки, а й допомагає очищати навколишнє середовище, збираючи сміття, яке потім Харбісон відвозить на переробку. У той час як інші собаки просто чекають на їжу, Снікерс прикладає зусилля, щоб порадувати свого годувальника.

Популярні новини зараз
Ветерана війни та батька відомої актриси жорстоко побили прямо у ТЦК: "Покарати їх за моє приниження" Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит Школярі будуть вдома довше: скільки триватимуть зимові канікули Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії
Показати ще

Харбісон, який сам пройшов через важкі часи, вирішив рятувати 10 000 собак щомісяця. Він закликає своїх підписників на платформах X та Instagram жертвувати кошти в його благодійний фонд Happy Doggo, який він заснував у 2021 році. З тих пір він відкрив притулок для хворих вуличних собак, надаючи їм можливість відновитися і отримати необхідну допомогу.

Нагадаємо, зарплата у 700 тисяч – лише верхівка айсберга: керівники МСЕК серйозно поповнюють свої кишені

Раніше ми писали про те, що у занедбаному особняку знайшли культову "конячку" BMW M5 E34: брудна, але збереглася

Крім того, Знай.ua повідомляв, екс-власниця популярного кафе у Києві раптово стала Дівою Марією Христос і краде гроші у дружин військових