Зелений горошок
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗелений горошок – популярний інгредієнт для багатьох страв, таких як салати, супи чи запіканки.
Переваги замороженого горошку:
- Зберігає свої смакові якості та поживні речовини.
- Може зберігатися до 6 місяців у морозильній камері.
Заморожений горошок легко використовувати за потреби, не боячись, що він зіпсується.
Фрукти та ягоди
Несезонні фрукти та ягоди, такі як полуниця, малина чи вишня, є важливими інгредієнтами для десертів, смузі та випічки.
Переваги заморожених фруктів та ягід:
- Доступність протягом усього року.
- Тривале зберігання без втрати смакових властивостей.
Заморожені ягоди – ідеальний вибір для тих, хто хоче насолоджуватися їхнім смаком незалежно від сезону.
Шпинат
Шпинат багатий на вітаміни А, В, С, а також залізо, калій і магній. Свіже листя дуже корисне, але швидко в’яне навіть у холодильнику.
Переваги замороженого шпинату:
- Може зберігатися до року без втрати корисних речовин.
- Продається у формі кубиків, які зручно додавати у супи, гарніри або соуси.
Заморожений шпинат – це швидке рішення для збагачення раціону корисними речовинами.
Кукурудза
Кукурудза часто використовується у салатах, гарнірах і запіканках.
Переваги замороженої кукурудзи:
- Зберігає свою соковитість і текстуру.
- Заморожують її на піку зрілості, завдяки чому продукт залишається смачним і якісним.
Заморожена кукурудза – це завжди доступний і зручний продукт для ваших страв.
Морепродукти
Свіжі морепродукти не завжди доступні, особливо далеко від узбережжя.
Переваги заморожених морепродуктів:
- Їх заморожують одразу після вилову, що зберігає смак, текстуру та якість.
- Зручність у зберіганні та приготуванні.
Заморожені морепродукти є практичним вибором для шанувальників риби та дарів моря.
Також наш портал інформував, червоний секрет здоров'я: чому варений буряк має бути на вашому столі
Раніше Знай.ua стало відомо про те, що болгарський перець – справжня вітамінна бомба: чому його треба вживати регулярно
Вам буде цікаво дізнатися картопля спокійно пролежить не лише до весни, а й до літа: секрет із простим фруктом