Лазанья - це символ італійської кухні, не менш значущий, ніж піца або паста. Вона нагадує багатошарову запіканку з тонких пластин тіста, між якими шарами кладуть начинку з соусом бешамель.

На сьогоднішній день існує кілька варіацій цієї смачної страви, яка вже перетворилася на інтернаціональну та готується в домашніх умовах.

На відеохостингу youtube з'явився ролик, на якому показали покроковий рецепт приготування лазаньї.

Отже, для тіста вам знадобиться : два яйця, 200 г борошна, 2 столові ложки соняшникової олії, пів чайної ложки солі.

Начинка: 800 гр фаршу, 400-500 гр сиру, 150 мл білого сухого вина, чотири помідора (томатна паста/кетчуп), одна цибулина, 2-3 зубчики часнику, зелень або спеції, базилік, 500 мл молока, 3-4 столові ложки борошна, 50-60 гр вершкового масла.

Популярні новини зараз
Школи перейдуть на нову систему навчання: до яких змін готуватись дітям Польща штрафуватиме українців за дітей Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року "Ощадбанк" попередив про масштабне нововведення
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у мережі показали рецепт веганского бургера.