Лазанья - це символ італійської кухні, не менш значущий, ніж піца або паста. Вона нагадує багатошарову запіканку з тонких пластин тіста, між якими шарами кладуть начинку з соусом бешамель.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа сьогоднішній день існує кілька варіацій цієї смачної страви, яка вже перетворилася на інтернаціональну та готується в домашніх умовах.
На відеохостингу youtube з'явився ролик, на якому показали покроковий рецепт приготування лазаньї.
Отже, для тіста вам знадобиться : два яйця, 200 г борошна, 2 столові ложки соняшникової олії, пів чайної ложки солі.Начинка: 800 гр фаршу, 400-500 гр сиру, 150 мл білого сухого вина, чотири помідора (томатна паста/кетчуп), одна цибулина, 2-3 зубчики часнику, зелень або спеції, базилік, 500 мл молока, 3-4 столові ложки борошна, 50-60 гр вершкового масла.
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у мережі показали рецепт веганского бургера.