Традиційні українські продукти харчування нічим не поступаються новомодним аналогам, які стають все більше популярними.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНаприклад, лосось, сьомга, форель - джерело жирних кислот омега-3. Однак їх вирощують в штучних водоймах. Значно дешевше нерка, кета, кижуч. Вони живуть в дикій природі. При цьому стоять в два рази дешевше.
Новомодна каша киноа, яка росте в Андах - відмінне джерело вітамінів, білків і заліза. На сніданок її їсть Гвінет Пелтроу. Але не гірше і наша гречка. Те ж залізо, багато білка і вітамінів групи В.
Нові ягоди асаї, годжі, насіння чіа - так звані суперфуд, який з'являються щороку. Багато говорять про їх чарівні властивості. Однак насіння чіа дуже схожі на насіння льону, ягоди асаї і годжі за складом майже шипшина і журавлина.
Оливкова або соняшникова олія. Обидві гарні. Там і там є корисні речовини, які необхідні організму щодня.
Сезонні овочі - найкраще для людського організму. Якщо їх готувати у вигляді різноманітних страв, користі буде в рази більше.
Як готувати гречку.
Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зберегти струнку фігуру виявляється дуже просто. Для цього навіть не потрібно сильно обмежувати себе в харчуванні, а просто замінити деякі продукти більш корисними.