Традиційні українські продукти харчування нічим не поступаються новомодним аналогам, які стають все більше популярними.

Наприклад, лосось, сьомга, форель - джерело жирних кислот омега-3. Однак їх вирощують в штучних водоймах. Значно дешевше нерка, кета, кижуч. Вони живуть в дикій природі. При цьому стоять в два рази дешевше.

Новомодна каша киноа, яка росте в Андах - відмінне джерело вітамінів, білків і заліза. На сніданок її їсть Гвінет Пелтроу. Але не гірше і наша гречка. Те ж залізо, багато білка і вітамінів групи В.

Нові ягоди асаї, годжі, насіння чіа - так звані суперфуд, який з'являються щороку. Багато говорять про їх чарівні властивості. Однак насіння чіа дуже схожі на насіння льону, ягоди асаї і годжі за складом майже шипшина і журавлина.

Популярні новини зараз

Андрій Шевченко зробив неймовірне для української збірної на Олімпіаді в Токіо: "Вперед до перемог"

Головне за ніч: пенсії до 3800 грн, повернення Світлани Лободи в Україну, друга молодість Алли Пугачової і одкровення Дзідзьо про розлучення зі Slavia

Кума Дзідзьо Оля Цибульська отримала каменем по своїй автівці: "Розбив лобове скло"

Дзідзьо після розлучення зі Slavia вийшов у світ з відомою блондинкою: "Неймовірна красуня"

Показати ще

Оливкова або соняшникова олія. Обидві гарні. Там і там є корисні речовини, які необхідні організму щодня.

Сезонні овочі - найкраще для людського організму. Якщо їх готувати у вигляді різноманітних страв, користі буде в рази більше.

Як готувати гречку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зберегти струнку фігуру виявляється дуже просто. Для цього навіть не потрібно сильно обмежувати себе в харчуванні, а просто замінити деякі продукти більш корисними.