Кунтужне молоко – страва не надто відома, але варто взяти її на замітку, адже користі від такого продукту дуже багато.

Кунтуж відомий своїм величезним вмістом кальцію. Його у цих маленьких насінинах більше, ніж, наприклад, у сирі. Для порівнянні у кунжуті міститься кальцію 1474 мг/100 г (147% денної норми), а в твердому сирі Пармезан – 118 мг.

Тому по праву цю рослину можна назвати рекордсменом та прирівнює її до таблетки кальцію.

Крім того, він дуже популярний серед людей, які віддають перевагу здоровому харчуванню та сироїдству.

Популярні новини зараз
Знущалися, били та знімали на телефон: в Одесі курсанта військової академії довели до самогубства У школах з'являться нові класи: дітей триматимуть до вечора Українці, у вас є Приват24? Банк терміново звернувся до клієнтів із заявою, перевіряйте у себе Пенсіонерам почали надходити дві виплати на місяць
Показати ще

Для кунжутного молока вам знадобиться:

100 г сирого кунжуту

2 ч.л. меду

1 л води.

Таке "молоко" можна використовувати для приготування коктейлів, додавати у каву та чай, або взяти за основу для приготування какао, яке буде особливо корисним дітям.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", для жінок, які слідкують за фігурою та дбають про здоров'я, пропонують прості рецепти страв із гарбуза.